nokia e71 program tavsiyesi.

Sponsorlu Bağlantılar

arslan-ismail

Üye
nokia e71 handy prog. desteklemiyor arkadaşlar yada benim telde sorun var yardım

vedat533

vedat533

Üye
x-plore ttpot

inziva000

Üye
teşekkürler

halim662009

Üye
slm herkesede bırde arkadasların dedıı gıbı lınk yokmu:)

darendeli44

Üye
x-plore nin hangi sürümünü kullanalım. hepsinde sertifika hatası veriyor

Ekremdin

Ekremdin

Üye
link werirmisiniz

matador191

matador191

Üye
arkadaşlar bı konuda yardım isticektim ben e 71 de faceden video izleyemıyorum napmam lagzım

gur84

Üye
link ölmüş...

furgen_6

Üye
sertifika sorununu ayrlardan uygulamalara giriyorsunuz oradan uygulama yöneticisine giriyorsunuz orda yazılım yükleme var ordaki secenegi tümü olarak isaretledigniz zaman sertifika sorunu yaratmıyoorjinalden sadcede imzalı yazılımları kabul ettigi için netten atıklarımıza sorun veriyo tumu oldugu zaman bu sorun ortadan kalkıyo

--------------- Ekleme ---------------

teşekkür ederim çok yardımcı oldu.bende nasıl çözerim diyorum bu sorunu

MUSABİMUSABİ

Üye
e71 pogramı nerde bulabilirim

ertugruldege

Üye
arkadaşlar telefonu bilgisayara bağlayıp tüm fonksiyonlarını bilgisayarda kullana biliyomuyuz . mesela mesajlaşmak gibi .

komtek64

Üye
tşk...

Zaferde

Üye
programların harika arkadaşlar indirin işte isimlerini google ye yazın
ben bişey soracağım bu garmini kuramıyorum

Garmin için buraya bak
http://www.maxicep.com/s60-3rd-hari...lumu-ve-kilavuzu-by-reis-i-eagles-149961.html

--------------- Ekleme ---------------

ben telefonun kendı gps programını kullanıyorum fakat yetrlı gelmıyo yanı navıgasyon işini yapamıyorum ne yukleyebılırım sımdıden tesekkuler...

Garmin'i yükle bende her ikiside çalışıyor. Garminde tüm detaylar ve küçük şehirler kasabalar bile var.
Tek sorunu yürüyerek gitmek yok.
Buradan yükle
http://www.maxicep.com/s60-3rd-hari...lumu-ve-kilavuzu-by-reis-i-eagles-149961.html

mennan_71

Üye
arkadaşlar ben e 71 kullanıyorum ama handy programını bulamadım. lınk koyun ordan ındırelım..ayrıca benım telefonun sol ust menu tusu donma yapıo telefonu kapatıp acınca duzelıyo bır sure sonra tekrar yapıo... yardım lutfen lınklerı nerden bulabılırım...

nafizsoyhan

Üye
eyvallah

ivdg

ivdg

Üye
1. öncelikle handy nin tüm programlarını yükle. ben hepsini kullanıyorum ve telefonuma ayrı bir boyut katıyor.
2. haberler, kitap okumak ve rss ler için mobireader ı öncelikle kur. bence mükemmel bir program. rss leri türkçe karakterlerde sorun yaşamadan takip edebilmen için snaptu yazılımını kur. arayüz gerçekten mükemmel. zaman yayınının yazılımı var onu da bence kur. namaz vakitlerini ve haberleri oradan da takip edebiliyorsun.
3. tv izlemek için spb TV yi öneririm kalitesi mükemmel.
4. msn için messenger ve slick i önerisim. ben ikisini de kullanıyorum
5. browser için telefonun kendi browserini, opera mini yi ve skyfire yi kullan. skyfire flash sitelerde ve tam ekran görüntüde gayet başarılı. 3 ü de olsun.
6. gps yol bilgisayarı için garmin xt yi kur. süper.
7. resim izlemek için görsel şölen sunan img exchange yi kur.
8. film izlemek için smartmovie kur
9. e postalar için nokia email i kullan. arayüz çok tatlı.
10. x-plore yi öneririm. ardından istanbul haritaları sunan yazılımı ve iett yazılımlarını da kurabilirsin.

bu bahsettiklerimin hepsinin çalışır durumdaki halleri sitede mevcut. sertifika sorunu vermiyen yazılımlar bunlar. yani telefonu hack lemene gerek kalmıyor.

tesekkurler bayagı program buldum sayende :)

umutaybayer

Üye
arkadaşlar E71 için what's up programı varmı acaba ?

REUSABLE1

Üye
heyoooo cok verimli oldun Gardaşşşşşşşşşşşşşşşşşş:aha:

burak7357

Üye
farklı video uzantılarını izleyebileceğim bir proğram varsa söylermisin.teşekkurler

hayig

Üye
Arkadaslar benim 5800 imda s60 v5 programlarini kurunca calisiyodu, bende aramalarimi ona gore yapiyodum. Simdi siz link vermiyorsunuz tamam ama bu telefonun kategorisi ne? Hangi sinifa gore indircez onu soyleyin sonrasi kolay. Sorum cahilce gelmis olabilir ama bilmiyorum gercekten aydinlatirsaniz sevinirim.

Takipçi Satın Al

Üst Alt