nokia e71 program tavsiyesi.

Sponsorlu Bağlantılar

By_Ekin

Üye
bri derleip yol göstersn ya su yazılmlar içn

KeRNeL63

Üye
1. öncelikle handy nin tüm programlarını yükle. ben hepsini kullanıyorum ve telefonuma ayrı bir boyut katıyor.
2. haberler, kitap okumak ve rss ler için mobireader ı öncelikle kur. bence mükemmel bir program. rss leri türkçe karakterlerde sorun yaşamadan takip edebilmen için snaptu yazılımını kur. arayüz gerçekten mükemmel. zaman yayınının yazılımı var onu da bence kur. namaz vakitlerini ve haberleri oradan da takip edebiliyorsun.
3. tv izlemek için spb TV yi öneririm kalitesi mükemmel.
4. msn için messenger ve slick i önerisim. ben ikisini de kullanıyorum
5. browser için telefonun kendi browserini, opera mini yi ve skyfire yi kullan. skyfire flash sitelerde ve tam ekran görüntüde gayet başarılı. 3 ü de olsun.
6. gps yol bilgisayarı için garmin xt yi kur. süper.
7. resim izlemek için görsel şölen sunan img exchange yi kur.
8. film izlemek için smartmovie kur
9. e postalar için nokia email i kullan. arayüz çok tatlı.
10. x-plore yi öneririm. ardından istanbul haritaları sunan yazılımı ve iett yazılımlarını da kurabilirsin.

bu bahsettiklerimin hepsinin çalışır durumdaki halleri sitede mevcut. sertifika sorunu vermiyen yazılımlar bunlar. yani telefonu hack lemene gerek kalmıyor.

arkadasım hoş güzel paylaşmışsında bu sertifika sorununa bi çözüm yazarmısın. sen bunları nasıl yükledin ben yüklemeye çalışırken sertifika sorunu yaşıyorum. onca yeri dolaştım hep boş boş çözümler yazmışlar hiç biri para etmedi yardımcı olursanız sevinirim

parlayuksel

Üye
sertifika sorununu ayarlardan uygulamalara giriyorsunuz oradan uygulama yöneticisine giriyorsunuz orda yazılım yükleme var ordaki secenegi tümü olarak isaretlediğiniz zaman sertifika sorunu yaratmıyo orjinalden sadcede imzalı yazılımları kabul ettigi için netten atıklarımıza sorun veriyo tumu oldugu zaman bu sorun ortadan kalkıyo

arkadaşım bir sayfa geride senin sorununa böyle bir cevap var. maxicep gibi büyük bir paylaşım sitesindesin sorunlarınıza çözüm mutlaka vardır yeterki takip edebilesiniz

ozkan424242

Üye
slm arkadaslar benim e 71 var spb tv yukledim ama ses gelmiyor

atakan25

atakan25

Üye
saolun beyler

hatipcan

hatipcan

Üye
eyvalla kardes tesekkurler...

gknsagdic

gknsagdic

Üye
saolasınız çok güzel programlar...

oisayev

Üye
Her kese emeğinden dolayı teşekkür ederim. Özellikle de bu konuyu açana. =) Gördüğüm kadarıyla her kesin ortak isteği dosyaları bir yerde indirmek. Ben de kendim için indirdim. Sizlerle de paylaşıyorum.

Bir tek Garmin yok bunun içinde çünki çok büyük dosya ve özel kurulum gerektiriyor. Maxicep te bununla ilgili bilgi vermiş detaylı.

http://www.maxicep.com/s60-3rd-harita-gps-navigasyon/garmin-mobile-xt-v5-00-50-kurulumu-and-kilavuzu-by-reis-i-eagles-149961.html

Yeni bir şeyler bulursanız siz de paylaşın. ;)

mehmetÇelebi

Üye
Teşekkurler::

fatih eroğlu

fatih eroğlu

Üye
arkadaşlar flash player diyen herkese cevap olarak sky fire yukle sorunsuz vıdeo izlersın cevabı verılmış.bir allahın kulu şu skyfire yi nasıl yukledıgını resımlı anlatabılırmı.çünkü ülkenizde kullanılmıyor cevabı verıyor.

ammarakca

ammarakca

Üye
tşk ederim

crazycasanova

Üye
kardeş bişiyi yok. teli bluetooth yada kablo ile tak pc suiteden dosya yoneticisini aç c'ye gir o verdikleri dosyayı kopyala söölenen yere yapıştır tıkır tıkır calışıyor ;)

nemesism9

Üye
link nerede

is04383

Üye
e71de boyut farkı oluyormu programlarıda?

neden63

Üye
ya arkadaslar raydo ayarları nerde bunun ya radyo devre dışı mı ne demi allah için yardım edin nasıl yapa bilirim

dennis***

dennis***

Üye
film nerden indireceğim telefonuma birde internete girdiğimde video izleyemiyorum flash player yükle diyor ne yapmalıyım? skyfire yükle demeyin çünkü artık giremiyorum:/

is04383

Üye
garmin xt paralımı bedava mı arkadaşlar

smhdnz

Üye
linkin içinde dosya yok???

--------------- Ekleme ---------------

linkin içinde dosya yok

Her kese emeğinden dolayı teşekkür ederim. Özellikle de bu konuyu açana. =) Gördüğüm kadarıyla her kesin ortak isteği dosyaları bir yerde indirmek. Ben de kendim için indirdim. Sizlerle de paylaşıyorum.

Bir tek Garmin yok bunun içinde çünki çok büyük dosya ve özel kurulum gerektiriyor. Maxicep te bununla ilgili bilgi vermiş detaylı.

http://www.maxicep.com/s60-3rd-hari...umu-and-kilavuzu-by-reis-i-eagles-149961.html

Yeni bir şeyler bulursanız siz de paylaşın. ;)

PINAR ASLAN

Üye
ya arkadaşlar ben E71 yeni aldım fakat nasıl hangi programı kullanıcam bilmiyorum. lütfen bana program ismi söylermisiniz ..teşekkürler :)

memolix55

Üye
guzel paylasım

Takipçi Satın Al

Üst Alt