nokia e71 program tavsiyesi.

Sponsorlu Bağlantılar

babanevzat

Üye
ya arkadaşlar e71rin kamerası mp4 formatında foto çekiyor ama mp4 video oynatmıyor program varmı yardımcı olursanız sevinirim...

CuRSe17

Üye
s.a arkadaşlar ben dün ekşamüstü turkcell iletişim merkezinden e71 telefonumu almış bulunmaktayım 1-2 oyun flan kurdum şuan hat tanımlatmadığım için hatsız kullanıyorum.karşılaştığım sorun yüklediim sy60 programların çounda sertifika hatası ile karşılaşıyorum.bana yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum arkadaşlar.. kadirvardar_2@hot....
msn adresim şimdiden çok teşekkür ederim xD

darbe82

Üye
programların harika arkadaşlar indirin işte isimlerini google ye yazın
ben bişey soracağım bu garmini kuramıyorum

furkev

Üye
bide nerden bulabileceğimizi biyer yazsaydın daha güzel olurdu

ozsen

Üye
arkadaşım çok güzel anlatmışsında bunları ben nasıl kurabilirim.bu siteden ve nasıl kuruyoruz.bilgisayara indirip sonra usb kablosuyla telefonamı atıyoruz.

zonalibre

Üye
nokia e 72 ye messenger kuramiyorum utfen yardim

james0634

Üye
ya paylasımlar ıcın teşekurler ama o dosyaları ındırdım sbpyı felan mesala desteklemıyor dıyor napmam lazım?

--------------- Ekleme ---------------

teşekurler paylasımlarınız ıcın ama yukledım sbpyı felan mesala desteklenmıyor dıyor oyun yukluyorum desteklenmıyor dıyor eger bana burdan yardımcı olursanız sevınırım veya msnden seyyidkutub_06@hotm... burdan mesaj olarak atarsanız sevınırım

mlnnn

Üye
arkadaşlar ben yeni e71 aldım ve şuan hiç bişey yükleyemiyorum telefonuma.. hafıza kartını taktıgımda yükleme tamamlanamadı uygulama yöneticisine gidin diyor..uygulama yöneticisine gittigimde de sorunla ilgili hiçbişey göremiyorum.. yardımcı olursanız sevnrim..

blk_diablo

blk_diablo

Üye
çok saol smartmovie ve sbp tv için çok mükemmeller. gps'in lisan kodunu bulabirmiyim yardımcı olurmusun

ilk3re71

Üye
Arkadaşlar Smart movie hangi versiyonunu ve nerden kurdugunuz hangisini kurmaya calişsam sertifika hatası veriyor E71 için yardımcı olursanız sevinirim...

respo

Üye
bunlar nerde buluyosun ben arıyorum bulamıyorum

denizci1

Üye
teşekkürler dostum :)

motorcu17

Üye
sertifika sorununu ayrlardan uygulamalara giriyorsunuz oradan uygulama yöneticisine giriyorsunuz orda yazılım yükleme var ordaki secenegi tümü olarak isaretledigniz zaman sertifika sorunu yaratmıyoorjinalden sadcede imzalı yazılımları kabul ettigi için netten atıklarımıza sorun veriyo tumu oldugu zaman bu sorun ortadan kalkıyo

--------------- Ekleme ---------------

ya arkadaslar bıraz yabancıyım teknoljiye bn bu programşara nasıl ulasabilirim ?:hmmm

nryldz

Üye
merhaba arkadaşlar ,
ben de bir E71 kullanıcısıyım , facebook'ta sohbete bağlanamıyorum , normalde bu telefondan mı bağlanamıyoruz yoksa bi program mı yüklemem gerekiyor , yardımcı olursanız çok sevinirim.

emredrmz

Üye
bende face te sohbete giremiyorum birde videoları izleyemiyorum bunun için neyapmak lazım? bilgisi olan varmı acaba

deleme63

deleme63

Üye
arkadaslar link lazım biri ALlah için bunları bir depoda derlesin

wimpirella

Üye
Niye en az paylaşım hep e 71 de .ıçı kırık 5800 kadar olamadımı bu telefon yaaa yazık valla..:( Program kurup kullanan arkadaşlar Allah rızası için bi rar layıpta upload yapsanız siteye şunları zahmet olmazsa.İyiki ovi store var tek tük ordan program indiriyoruz.Şu var bu var demişsiniz bi link verip bizi o sayfaya yönlendirseniz daha makbule geçer bence..Yanlışsam düzeltin arkadaşlar..

m.ko.25

m.ko.25

Üye
Emeginize saglik bulup hemen kurucam

durdur5252

Üye
teşekürler ama interneten vidyo izleyemiyorum halla

ayeray

ayeray

Üye
:boxvalla bunları nereden indirecez bir link filan olsaydı daha iyi olurdu

Takipçi Satın Al