OtostopCarWash
Üye
-
Konu Sahibi
-
selamunaleykum.kardeş sorunu hala halledemediysen çözüm şudur.öncelikle yükleme bölümünden sertifika yükleme ile ilgili kısmı ''tümü'' olarak seçeceksin.dosya yüklerken süresi geçmiş sertifika sorunu veriyorsa telefonundan takvim yılını geri alacaksın örneğin 2008 olmadı daha geriye.artık sertifika sorunu yaşamazsın inş.aynı zamanda telefonun jar ve sis uzantılı dosyaları destekler.bunun dışındakiler için şimdilik bir çözüm yok.ALLAHa emanet olun.
sakın alma kardeşş hem pahalı hemde program bulunmuyo
navıgasyon çalışmıyor msn de gıremıyorumm
e71 .jar uzantılı dosya destekliyomu
Symbian S60 v3. (OS v9.1, 9.2, 9.3) Uygulamalarıe 71 sorunlu bı telefon programı bulunmuyooooo..
smart movie programını indir ve yükle ben kullanıyorum tavsiye ederim takılma falanda yokmrb arkadaşlar e71 video izlerken takılıyo real player'da bu sorunu çözme şansımız varmı yardım lütfen
arkadaşlar merhaba e71 yeni aldım ve navigasyon ve güncel proğramlar inidrmek istiyorum ama bulamadım bana bu kobuda yardımcı olabilrimisiniz teşekkürler
ben bi turlu winamp ı yukleyemiyorum yardımcı olursanız sewinirim yada herhangi dosyadan müzik seçebileceğim müzikleri slow pop vs. Olarak klasöre koydum fakat 6630daki gibi seçemiyorum tüm müzikler çıkıyo çalma listesi yapıyorum ama müzikleri guncelleme yapınca tekrar calma lıstesı yapmam gerekıyo yardımcı olursanız sevınırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?