E7 = 701 (Uygulama ve oyun kapsamı açısından), hea ileride bir gün (düşük bir ihtimal ama) symbian şaha kalkarsa o zaman bir fark meydana gelir.701 internet performansı açısından daha iyidir ram ve işlemcisi yüksek e7 klavyesi yüzünden gönlüme hoş görünmüştü..701'de performans var ama, performansını gösterebileceği uygulama yok, oyun olarak bir tek TinTin mi ne o var 701'de çalışıp E7'de çalışmayan gerisi standart. Yani performans öyle duruyor sadece, yazılımda sıkıntı var anlayacağın.E7 = 701 (Uygulama ve oyun kapsamı açısından), hea ileride bir gün (düşük bir ihtimal ama) symbian şaha kalkarsa o zaman bir fark meydana gelir.
sadece klavye yönünden E7 alabilirsin. 701 çok daha iyi bir telefon.
Abi soyle yorumlar yapmayin adam nokia alcam diyo biye israr ediyosunuz
iw derken?telefonu iw icin kullanacaksan e7 al. ama iw icin degilse 701i siddetle oneririm.
biz Azerbaycanda klavyede karakteler olmadiginda "Ş" yerine W kullaniriz. Ben de Azeri sitesinde oldugumu sandim. Telefonla giriyordum. Düzelttim şimdi.iw derken?
E7 daha ağır ekran çözünürlüğü daha düşük ve bir sürüm geride bir cihaz akıbeti belli değil. 701 ise daha hafif ve daha çok destek alacak daha performanslı bir cihaz. Telefonu yeni açtığında e7 kadar kasmaz daha çabuk kendine gelir menü geçişleri olsun interneti vb şeylerdede daha iyidir e7 sadece klavye ve duruşu yönünden iyi bencede 701.