Nokia E7 vs Nokia 701

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aliosman166

aliosman166

Üye
    Konu Sahibi
Nokia E7 vs Nokia 701
arkadaşlar bu iki telefon arasında kaldım hangisini almalıyım hangisi ne yönden daha iyi?

ANIL

ANIL

Admin
sadece klavye yönünden E7 alabilirsin. 701 çok daha iyi bir telefon.

doctorrr

doctorrr

Üye
701 al sen :oke:

tempestshine

tempestshine

Üye
tabiki de 701.1.nesillerle işin olmasın artık.

aliosman166

aliosman166

Üye
    Konu Sahibi
eywallah saolun.. e7 yi klavyesi yönünden seviyordum ama bana performans da lazım :)

kaavkw

Üye
701'de performans var ama, performansını gösterebileceği uygulama yok, oyun olarak bir tek TinTin mi ne o var 701'de çalışıp E7'de çalışmayan gerisi standart. Yani performans öyle duruyor sadece, yazılımda sıkıntı var anlayacağın. :D E7 = 701 (Uygulama ve oyun kapsamı açısından), hea ileride bir gün (düşük bir ihtimal ama) symbian şaha kalkarsa o zaman bir fark meydana gelir.

aliosman166

aliosman166

Üye
    Konu Sahibi
701'de performans var ama, performansını gösterebileceği uygulama yok, oyun olarak bir tek TinTin mi ne o var 701'de çalışıp E7'de çalışmayan gerisi standart. Yani performans öyle duruyor sadece, yazılımda sıkıntı var anlayacağın. :D E7 = 701 (Uygulama ve oyun kapsamı açısından), hea ileride bir gün (düşük bir ihtimal ama) symbian şaha kalkarsa o zaman bir fark meydana gelir.
701 internet performansı açısından daha iyidir ram ve işlemcisi yüksek e7 klavyesi yüzünden gönlüme hoş görünmüştü..

Lenneth

Üye
701 çok daha iyi, fp1 guncellemesi olan 1 taneyi kurcalama firsati buldumda keske N8 boyle ciksaymis dedirtti bana. Klasik Symbianlar aksine takilmalar falan cok az, yok gibi tepkileri de hizli , menu takilmalari yok.

Nokiafanboy

Nokiafanboy

Üye
telefonu iş icin kullanacaksan e7 al. ama iş icin degilse 701i siddetle oneririm.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
E7 daha ağır ekran çözünürlüğü daha düşük ve bir sürüm geride bir cihaz akıbeti belli değil. 701 ise daha hafif ve daha çok destek alacak daha performanslı bir cihaz. Telefonu yeni açtığında e7 kadar kasmaz daha çabuk kendine gelir menü geçişleri olsun interneti vb şeylerdede daha iyidir e7 sadece klavye ve duruşu yönünden iyi bencede 701.

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
3. bi seçeneğe yer veriyorsan Nokia alma derim :)

Symbianize

Symbianize

Üye
Abi soyle yorumlar yapmayin adam nokia alcam diyo biye israr ediyosunuz

• Beğen
Tepkiler: Dede
Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
e7 güzel cihaz, kullanıyorum ve oldukça memnunum. tavsiye de ederim. ağırlık sorun değil, sırtında taşımıyorsun sonuçta ve alışıyorsun bir süre sonra. ama en yeni ve en hızlı diyorsan o zaman tabiki 701.

ByKatre

ByKatre

Üye
e7 al kardeş

cortex47

cortex47

Üye
E7 daha ağır ekran çözünürlüğü daha düşük ve bir sürüm geride bir cihaz akıbeti belli değil. 701 ise daha hafif ve daha çok destek alacak daha performanslı bir cihaz. Telefonu yeni açtığında e7 kadar kasmaz daha çabuk kendine gelir menü geçişleri olsun interneti vb şeylerdede daha iyidir e7 sadece klavye ve duruşu yönünden iyi bencede 701.

E7'nin ekran çözünürlüğü daha düşük değil. Ama bence de 701 alınmalı...

hımıd

Üye
telefondan film,tv izlemeyi seviyosan ya da çok fazla mesajlaşan klavye seven biriysen e7 al derim ama performans, destek, yenilik istiyorsan 701.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt