Dostum sana ÇOOK önemli bir tavsiye ben önce ilk çıktığında n97 aldım kullandım sonra n97 mini çıktı onu kullandım sonra C6 çıktı sattım onu aldım kullandım ve kendime söz verdim C6 fiziksel klavyesi olan son kullandığım telefon olacak dedim ve çok pişman oldum. Neden mi çünkü o kadar övüyorlar ama fiziksel klavyeyi bide kullanmak var kullanma alışkanlığı senin işine ne kadar yarayacak bu çok önemli, 3 tane fiziksel klavyeli telefon kullandım doğru düzgün bir tane mesaj bile yazmadım onlarla qwerty klavyeye alışık olmak lazım ve ayrıca fiziksel klavyeli telefonların en büyük handikapları en büyük eksileri şu bu çok önemli bence fiziksel klavyeli telefon zamanla gevşiyor ilk günkü gibi durmuyor boşluklar oluyor ne kadar sağlamda olsa telefon klavyeyi aç kapa aç kapa biraz esneme olayı kaçınılmaz ve hafif bi boşluk çıkıyor ortaya 3 telefonda da yaşadım bunu ve çok tilt oluyor insan ben olsam sadece bu sebepten dolayı uzak dururum fiziksel klavyeden, N8 in sanal klavyesi bence fazla bile. Ayrıca söylendiği gibi ekran çözünürlüğü aynı ve arada 0.5 inç ekran farkı var o kadarcık yani. N8 in özellikleri daha güzel ve emin ol tek parça telefon uzun kullanımda her zaman avantajdır. Sürgülü ve kayar kapak açılır telefonlar her zaman handikap yani.