Nokia E7 ve N8

Sponsorlu Bağlantılar

Utku

Utku

Üye
    Konu Sahibi
Nokia E7 ve N8
Artık telefon karşılaştırmaktan telefon alamıyorum n8 alacaktım ki e7 denilen telefonu gördüm.Size bir kaç soru soracağım
1-N8 de multı touch var e7 de varmı
2-Fiyat farkına değer mi?(e7 850$-n8 429$)
3-Symbian 3 e değişik özellikler E7 ye eklenmişmidir? Örn:5800 ve C5-03 arayüz farkı
4-Karar verememin en büyük sebebi e7 nin ekranının 4 ' olması Sizce bu büyük bir artı mı?
Help ME ? :D :ehe

ByPotter

ByPotter

Üye
Artık telefon karşılaştırmaktan telefon alamıyorum n8 alacaktım ki e7 denilen telefonu gördüm.Size bir kaç soru soracağım
1-N8 de multı touch var e7 de varmı
2-Fiyat farkına değer mi?(e7 850$-n8 429$)
3-Symbian 3 e değişik özellikler E7 ye eklenmişmidir? Örn:5800 ve C5-03 arayüz farkı
4-Karar verememin en büyük sebebi e7 nin ekranının 4 ' olması Sizce bu büyük bir artı mı?
Help ME ? :D :ehe

e7 de de multitouch var aynı işletim sistemi kullanılıyor ve e7'nin ekranının daha büyük olması bence bir artı. Bence fiyat farkına değer klavyeside var çünkü. Ama n8'in kamerası e7 den daha iyi

Utku

Utku

Üye
    Konu Sahibi
yok arkadaş

çok büyük e7 türkiyeye ne zaman gelecek bilen varmı

SilentOne

SilentOne

Üye
n8 daha iyi bnce çünkü kamerası dehset

Utku

Utku

Üye
    Konu Sahibi
beni sadece ekran yanılttı

vito andolini

vito andolini

Üye
bence e7 al daha kral bi şeye benziyo ben kamerayı n8de 9 mp ye düşürdüm çünkü 4000x3000 tam ekranı kaplamıyo

Shadow*

Shadow*

Üye
Şahsi fikrim 3.5" ekran 4" ekrandan daha iyi bence 3.5 ideal, eğer sadece ekrana kafayı taktıysan. :D

evanescence

evanescence

Üye
bence n8 daha kullanisli ve acilan klavyeler pek saglam olmuyor fiyat farkina degmez sahsi fikrim tabii

J_JoKeR_R

J_JoKeR_R

Üye
bence ekran büyüdükçe telefonluktan çıkar cebe sığmaz :D

Uruloki

Uruloki

Üye
bence ekran için alma E serisi iş telefonu her türlü mail mesaj işini pdf word dopsyalarını açmak için tasarlanmış sonuçta iş telefonu N8 ise multimedya için tasarlanmış bence ona göre karar ver

AмσηR@

AмσηR@

Üye
tablet pc gibi :D

34istanbul34

34istanbul34

Üye
iyi film izlenir E'de

Utku

Utku

Üye
    Konu Sahibi
1-2 gün daha düşünüceğim bu konuda ekran dehşet e7 nin

suat1111

suat1111

Üye
n8 diyorum bende

sh0ck

sh0ck

Üye
Tamamen ihtiyaç meselesi.

Bu arada ufak bir ayrıntı; E7'de harici hafıza kartı girişi yok.

4' olması bişey değiştirmez. Çözünürlükleri aynı.

İş için: E7
Eğlence için: N8.

pRime.

pRime.

Üye
bence ekran için alma E serisi iş telefonu her türlü mail mesaj işini pdf word dopsyalarını açmak için tasarlanmış sonuçta iş telefonu N8 ise multimedya için tasarlanmış bence ona göre karar ver

Aynı şekilde düşünüyorum.

J_JoKeR_R

J_JoKeR_R

Üye
Tamamen ihtiyaç meselesi.

Bu arada ufak bir ayrıntı; E7'de harici hafıza kartı girişi yok.

4' olması bişey değiştirmez. Çözünürlükleri aynı.

İş için: E7
Eğlence için: N8.

çözünürlük ler aynı demişin bu doğruysa çözünürlükleri aynı olan ekranın boyutu büyüdükçe görüntü kalitesi düşer ozaman bu nedenle n8 diyorum daha keskin bi görüntü sağlar :oke::oke::oke::oke:

cabal21

cabal21

Üye
bencede n8. e7 birebir maketini elimde tuttum .. cebe sığmayan telefon cep telefonu olamaz bence. n8 bile ufak olmasına rağmen bazen sorun yaratabiliyor cebe girmekte :D Ayrıca açılır kapak pek sağlam da kalmaz n97 den hatırlıyorum. aç kapa aç kapa telefonun kasasını çizmişti. bu sırada çözünürlükler arkadaşın dediği gibi aynı zaten sitelerde yazıyor tam özelliği e7 nin.

apobaba1234

apobaba1234

Üye
yaw hep sinir olmuşumdur iki telefonu yanyana koyuyorsan arkaplanıda aynı yapcaksınki ayırt edilsin aradaki var gerçekten sinirlendim akşam akşam :ehe

cabal21

cabal21

Üye
e7 de eğer yanlış hatırlamıyorsam hafıza kartı da takılmıyor...

Üst Alt