nokia e7 acilllll yardım edin,kafayı yemek üzereyim :((

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sabanengin

Üye
    Konu Sahibi
nokia e7 acilllll yardım edin,kafayı yemek üzereyim :((
Arkadaşlar 4 aydır nokia 7 kullanıyorum,binlerce sefer flaş attım hiç bir sorun çıkmadı,çıkmıyordu,kaç gündür saçma sapan bir hata vermeye başladı. usb kablosu ile pc e bağlı olmamasına rağmen usb kablosunu takın hatası veriyor. usb kablosunu takınca bu sefer desteklenmeyen usb lütfen kabloyu çıkarın hatası veriyor.Sorunu çözmek için orjinal yazılımı bile yükledim hata hala devam ediyor.Lütfen bu konuda kesin bir çözüm sunun.araştırdım internetten sorun dile getirilmiş ama çözüm yok..

- - - Eklendi - - -

yüklü olan sürüm belle refresh.:(

bilge_adam

bilge_adam

Üye
Arkadaşlar 4 aydır nokia 7 kullanıyorum,binlerce sefer flaş attım hiç bir sorun çıkmadı,çıkmıyordu,kaç gündür saçma sapan bir hata vermeye başladı. usb kablosu ile pc e bağlı olmamasına rağmen usb kablosunu takın hatası veriyor. usb kablosunu takınca bu sefer desteklenmeyen usb lütfen kabloyu çıkarın hatası veriyor.Sorunu çözmek için orjinal yazılımı bile yükledim hata hala devam ediyor.Lütfen bu konuda kesin bir çözüm sunun.araştırdım internetten sorun dile getirilmiş ama çözüm yok..

- - - Eklendi - - -

yüklü olan sürüm belle refresh.:(

kardeşim yapacağın tek şey format atıp tekrar belle yükleyeceksin ve yükleme bittikten sonra. Flashi tekrar atacaksın. Baktın sorun yok devam edeceksin kullanmaya. Olmadı sorun tekrar var Demek ki flash atarken bir sorun oluyor. Flash atmadan önce bir kaç gün kullan telefonu hata almazsan flash attıktan sonra kullanırsın ve hata çıkarsa Yukarıda dediğim gibi flash atarken sorun oluyor.

sabanengin

Üye
    Konu Sahibi
sorun çözüldü. flaş hatalarından dolayı böyle oluyormuş. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt