Nokia E7-00 Yazılım güncelleme?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi
Nokia E7-00 Yazılım güncelleme?
Merhaba arkadaşlar, 2 gündür yazılım güncelleme menüsüne tıkladığım zaman, yazılım güncelleme şuan da kontrol edilemiyor diye yazı çıkıyor, bugün ip ucu olarak bildirim geldi yazılımınızı güncel tutunuz diye, ve galiba cihazıma da Refresh geldi diye düşünüyorum ve yazılım güncelleme menüsüne girdim yine aynı hatayı aldım, Soft ve Hard format önermeyiniz çünkü şuan cihazımın 70MB hafızası kaldı içerisinde silemeyeceğim şeyler var o yüzden fotmat atamam, sorun nedir acaba, şimdiden teşekkür ediyorum???

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Pc den ovi süit ile dene birde

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
Merhaba arkadaşlar, 2 gündür yazılım güncelleme menüsüne tıkladığım zaman, yazılım güncelleme şuan da kontrol edilemiyor diye yazı çıkıyor, bugün ip ucu olarak bildirim geldi yazılımınızı güncel tutunuz diye, ve galiba cihazıma da Refresh geldi diye düşünüyorum ve yazılım güncelleme menüsüne girdim yine aynı hatayı aldım, Soft ve Hard format önermeyiniz çünkü şuan cihazımın 70MB hafızası kaldı içerisinde silemeyeceğim şeyler var o yüzden fotmat atamam, sorun nedir acaba, şimdiden teşekkür ediyorum???

öyle ipuçları gelır sorun yok bu aralar herkes refresh ve fp2 avında serverlar yoğun olduğundan dır.

___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi
[ENGİN];5265619' Alıntı:

öyle ipuçları gelır sorun yok bu aralar herkes refresh ve fp2 avında serverlar yoğun olduğundan dır.

şimdi bu güncelleme menüsündeki sorun neden kaynaklanıyor onu bilmiyorum güncellemeler kontrol edilemiyor diyor ya ona takıldım ben?

tggs

Üye
Kardeş internet olmadığı zaman diyor bendede öyle diyor internet bağlı olmadığı zaman:)

___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi
[ENGİN];5265763' Alıntı:

ne zaman başladı bu

önceden 1 ay kadar önce bi kez oldu telefonu kapayıp açtım düzeldi, sonra olmadı dün sabahtan beri bu hatayı alıyorum ''Güncellemeler kontrol edilemiyor, lütfen daha sonra tekrar deneyiniz'' diyor !

- - - Eklendi - - -

Kardeş internet olmadığı zaman diyor bendede öyle diyor internet bağlı olmadığı zaman:)

walla kardeşim, Allah seni inandırsın 7x24 internetten çıkmam ki telefonda :) internet aktif ama hata veriyor işte

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
dediğim gibi telde hata olsa sürekli yapar ama yapmıyor bu aralar serverlar yoğundur

___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi
[ENGİN];5265905' Alıntı:
dediğim gibi telde hata olsa sürekli yapar ama yapmıyor bu aralar serverlar yoğundur

Bi iki gün daha bekleyecem yine devam ederse ya servise gösteririm yada hiç uğraşmam Refresh'te olmayı versin yani

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt