Nokia E7-00 Şu hataya bir bakın!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi
hmm bilemiyorum wala ama telefoncuya sor sakın telefona dokundurtma sorunu anlat makul cvp alırsan adama güveniyosan karar senin ama bende öyle bi sorun hiç olmadı kardeş

graphic87

Üye
hmm bilemiyorum wala ama telefoncuya sor sakın telefona dokundurtma sorunu anlat makul cvp alırsan adama güveniyosan karar senin ama bende öyle bi sorun hiç olmadı kardeş

saol dostum ilgin için yinede.. bende anlamadım gıcık bir sorun kimseninde başına gelmemiş sanki microsoft apps yi falan sildim simdi kapadım açtım aynı yine

___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi
telefoncuya sor kardeş ama telefonla uğraşmasına izin verme kardeş yada google'da ara bu sorunu belki bi yol bulursun

graphic87

Üye
telefoncuya sor kardeş ama telefonla uğraşmasına izin verme kardeş yada google'da ara bu sorunu belki bi yol bulursun

google da arattım 1 kisi yazmış aynı sey basına gelmis kendiliğinden düzelmiş konusuna cevap yazanda olmamış dostum telefoncularada güvenemiyorum açıkcası bana hep kör cahili denk gelir kurcalar durur :)

___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi
bende sadece danış diyom gardaşım bende telefondan çok çektim elimde çalıntı E71 var atsan atamıyon satsan satamıyon emniyetten haber bekliyom o yüzden telefonunu göstermeden olayı anlat nerden kaynaklanıyo falan de biliyosa cvp verir bilmiyosa geveler durur ama telefonu gösteripte adamın eline tutturma yahut telefonu aldığın yere götür sor kardeşm

graphic87

Üye
bende sadece danış diyom gardaşım bende telefondan çok çektim elimde çalıntı E71 var atsan atamıyon satsan satamıyon emniyetten haber bekliyom o yüzden telefonunu göstermeden olayı anlat nerden kaynaklanıyo falan de biliyosa cvp verir bilmiyosa geveler durur ama telefonu gösteripte adamın eline tutturma yahut telefonu aldığın yere götür sor kardeşm

tmm dostum eyvallah saolasın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt