Nokia E7-00 GT Racing Save & Hile yardım?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi
Nokia E7-00 GT Racing Save & Hile yardım?
Nokia E7-00'ımda GT Racing oynamak süper zevkli ama biraz işin kolayına kaçmak istiyorm bazı yerlerde takıldım bölüm geçemiyorum elinizde ilerlemiş olduğunuz Save veya bu oyuna dair hile var mı acaba?

- - - Eklendi - - -

konuyu yanlış yere açmış isem özür dilerim

ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
oyun bölümünde savelere bak bakalım varmı

___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi
savelere baktım ama bulamadım :'( eğer var isede gözümden kaçmıştır kusuruma bakmayın

sasasahamza

Üye
nasıl geçemiyorsun inanamıyorum ben bi fark açıyorum oyunda canım sıkılıyor. Bilerek yavas gidiyorum .d

___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş geçememekten kastım daha doğrusu ifadem yanlış oldu 30:000 küsur kredim var ve GT Touring Championship gibi bölümlerde 4 ayrı C/B/A ve S kısımları varya oradaki yarışlara başlayamıyorum benden B lisansına ait araç istiyor aracı alıyor bu kez de aracın kilosu şöle olck burası böle olck gibi şeyler istiyor bi türlü tutturamadım o yüzden save ve hile aramaya başladım :'(

sasasahamza

Üye
Kardeş geçememekten kastım daha doğrusu ifadem yanlış oldu 30:000 küsur kredim var ve GT Touring Championship gibi bölümlerde 4 ayrı C/B/A ve S kısımları varya oradaki yarışlara başlayamıyorum benden B lisansına ait araç istiyor aracı alıyor bu kez de aracın kilosu şöle olck burası böle olck gibi şeyler istiyor bi türlü tutturamadım o yüzden save ve hile aramaya başladım :'(

oraya geçmek için drag racing var önce onu yapınca açılıyor bolumler. Bide istediği aracı mecbur alacan

___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi
drag yarışlarını geçeli epey oldu da elde kredi kalmadı yaa bu paylaşımı yapmadan önce oyuna devam ederken 30.000 civarıydı kredim şimdi 5.000 kaldı :'(

ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
al bakalım olacakmı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...