Nokia E7-00 Oyun Yardım???

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi
Nokia E7-00 Oyun Yardım???
Arkadaşlar Nokia E7-00'ım için böle aşırı kişiselleştirmeli yani gerçekçi gta türü bi oyun var mı önerebileceğiniz ? + Nokia E7-00 için mobil gta var mı? + boyutu 50MB geçmeyen sevdiğiniz aksiyon-yarış vb oyun varsa linkini yazarsanız çok makbule geçer :) + konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim moderatör uygun bölüme taşıyacaktır :)

backwater

backwater

Üye
assansis creed indir oyunlar bölümünde var

E_yedi

Üye
arkadasım sen gercekcı bır oyun ıstıyorsun 50mb gercekcılıge gore cok dusuk. Oyunlar bolumunden bak hd oyunlar ıcn ayrı sayfa var coguda vıdeolu ızle begendıgını ındır. Gta tarzı oyun yok. Tın tın adlı bır oyun var . Ben kendı e7 mde denedım acmıyır arastırdım 1. Nesıl telefonlar acmıyır . 1ghz ıslemcı ıstıyor. Acsa aradıgın oyunu bulacaktın boyutuda ufaktı.

___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi
arkadasım sen gercekcı bır oyun ıstıyorsun 50mb gercekcılıge gore cok dusuk. Oyunlar bolumunden bak hd oyunlar ıcn ayrı sayfa var coguda vıdeolu ızle begendıgını ındır. Gta tarzı oyun yok. Tın tın adlı bır oyun var . Ben kendı e7 mde denedım acmıyır arastırdım 1. Nesıl telefonlar acmıyır . 1ghz ıslemcı ıstıyor. Acsa aradıgın oyunu bulacaktın boyutuda ufaktı.

hmm :( teşekkür ederim kardeş / birde rally master pro var biliyo musun onun kariyer bölümünde 2. Kısmı hiç geçemedim bi hilesi varmı ?

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Asphalt 6 ya da shift dene ama asphaltn boyutu baya büyük

E_yedi

Üye
aspaltın boyutu 250 mb yukklenınce 380 mb oluyor. Rally masterı hıc oynamadım ama ındırıp oynayacam. Bakalım gecersem sana ozel mesaj atarım. Gecemessem delete :D

___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi
asphalt 6 oynuyorum gzl oyun :) daaa beyler biz insan oğlunda şu var adan size en iyisini sunar tamam mı siz beğenirsiniz ama yetmez daha daha iyisini istersiniz benim ki de o hesap boyut sınırını kaldıralım nokia E7 de oynayabileceğim aksiyon yarış türü bi oyun varmı?? :D çok oluyorum galiba dmi :(

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
asphalt 6 oynuyorum gzl oyun :) daaa beyler biz insan oğlunda şu var adan size en iyisini sunar tamam mı siz beğenirsiniz ama yetmez daha daha iyisini istersiniz benim ki de o hesap boyut sınırını kaldıralım nokia E7 de oynayabileceğim aksiyon yarış türü bi oyun varmı?? :D çok oluyorum galiba dmi :(

proxide death race dene

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
öneri için tşkr ederm nasıl bi oyun? Kısaca bahseder msn kardeş sana zahmet olmazsa
uzay gemisi tarzı birşey hd kontrolü falan asphalttan iyi türkçe ayrıca yarışırken rakiplerine füze falan atıp öldürüyorsun yarışları kazanıp şehrin lideri gibi birşey oluyorsun

___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi

uzay gemisi tarzı birşey hd kontrolü falan asphalttan iyi türkçe ayrıca yarışırken rakiplerine füze falan atıp öldürüyorsun yarışları kazanıp şehrin lideri gibi birşey oluyorsun

anladm teşekkürler :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...