Nokia E7-00 Ferrari GT Racing sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi
Nokia E7-00 Ferrari GT Racing sorunu
Arkadaşlar 2 hafta önce hayalimdeki cihaza yani Nokia E7 me kavuştum :) / ve zaman kaybetmeden keşfe başladım o program senin bu program benim derken oyun yüklemek istedim yarış tutkum olduğu için Ferrari GT Racing'i buldum indirdim kurdum buraya kdr sorun olmadı ama oyunu açınca kısa bi ön tanıtım geçiyor ekrana Ferrari GT Racing yazısı geliyor yazı sonra gidiyor ekran kararıp kalıyo :'( bu konuda bilgisi olan yada aynı sorunla karşılaşan var mı?

Nokia E7-00
Symbian Anna-sürüm: 025.007
RM:626

Kaya0362

Üye
gittin o telefona 900liramı saydın işlemci düşük ram düşük autofocus yok hafıza kartı takamıyon şarj sorunu ayrı bi dert neyse ekran kararması grafikle alakalı gücü yetmiyor işte:)

___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi
700 lira verdim az buz donma oluo ama ziyanı yok :D / hmm gideremez miyiz bu sorunu?

Kaya0362

Üye
senin işlemciyle ram benimkiyle aynı tek fark benimki belle oyun bende yüklü çalışıyor kaldırıp tekrar yüklesen çalışabilir ben olsam öyle yaparım hem belleyi yüklesene sen:oke:

___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi
senin işlemciyle ram benimkiyle aynı tek fark benimki belle oyun bende yüklü çalışıyor kaldırıp tekrar yüklesen çalışabilir ben olsam öyle yaparım hem belleyi yüklesene sen:oke:

öle yaptım zaten ama oyunun tanıtımı gelip geçiyor sonrası kara ekran :( / evde pc yok ama hafta sonu güvenilir bi telefoncudan belleye yükseltecem inş

Kaya0362

Üye
kaptan o oyunun çalışmaması normal çünkü symbian için değil annada bellede çalışmaz:oke:

keys1903

keys1903

Üye
ferrarı gt sızın telefona uymaz eskı bır oyun o. Asphalt 5 ve 6 daha guzel onları kur

uğur e

uğur e

Üye
aynen benım c7 belle de çalısmadı bende sldm attm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt