Silinen Üye 511859
Kapalı Hesap
-
Konu Sahibi
-
daha yolun başı yenilik kesin yapmak isteyeceksin
hard atma sakın! soft atmanı öneririm amayazılımı yükledikden sonra hard format atayım mı ?
hard fotmat atınca s^3 te udaya gömülü widget aplikasyon ne varsa gider yani bir bakıma cfw niteliğini kaybeder ama s60v5 te uda boşaltıldığı için sıkıntı yoks60v5 lerde hard format gerekiyor da ondan sordum
- - - Eklendi - - -
hard format atınca birtakım sorunlar ortaya çıkıyor galiba, soft formatta olumsuz herhangi birşey olur mu ?
e7 için gördüğüm ilk cfw
yazılımı yükledikden sonra hard format atayım mı ?
yalnız avkon2 modu yapsan şekil durur abi en sadesinden
aslında ben hiç sevmiyorum, 5800 var benim. e7 abimin. 5800 ı değişmem e7 yeçok kaba ve gereksiz bir telefon bence neyse, cfw güzele benziyor, emeğine sağlık, akşam denerim
O kadar insan ve sen; zevksiz ve bu işten anlamayan değilsiniz, ben bu işten anlamayan ve zevksizim, tamam bir daha bu tür cümleler kurmayacağım, sevindışarıda gördüğüm her 3 insandan 1 i de 5800 kullandığı için zevksiz ve bu işten anlamıyor
yahu dışarıda 5800 kullanan çok mu memnun imkanlar dahilinde adamların parası ona yetiyor anca
yani o da doğru
Aman hacı bu konulara girmeyelim. Sonra uzar gider. Her telefon kendine göre güzel özelliklere sahiptir
abi bişey diyecem şu 808 in kamera aplikasyonuyla ilgili; şöyle ki abi beta labs ta n8 ait ama anna ya çıkmış bir kamera güncellemesi var şimdi onu siscontentsle parçalasak 808in image dosyalarının içinden cooker la kamera uygulamasının bileşenlerini çıkarsak o parçaladığımız uygulamaya göre sonrada onu rofs3 e gömsek? sence işe yarar mı? denenmekte yarar var
- - - Eklendi - - -
yani o da doğru
beta labs tan kaldırmışlardır ama forumda vardır bi bakayım
O pro nerede ben baktım ama bulamadım
beta labs tan kaldırmışlardır ama forumda vardır bi bakayım
- - - Eklendi - - -
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?