Nokia E7-00 CFW (Nokia Belle Refresh) 111.040.1511 [28-10-2012]

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Nokia E7-00 CFW (Nokia Belle Refresh) 111.040.1511 [28-10-2012]
Nokia E7 CFW (Nokia Belle Refresh)

Son düzenleme:
Tepkiler: C.Venturas, efecan3787, bycoo32 ve 13 diğerleri

doctorrr

Üye
sanırsam fontuda değiştirmişsin hep diyodun cfw yaptım diye aha gördük nasılmış

Tepkiler: Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
sanırsam fontuda değiştirmişsin hep diyodun cfw yaptım diye aha gördük nasılmış

Evet fontuda değiştirmiştim. Nokia Pure hoşuma gitmişti. Onu yazmayı unutmuşum hemen ekleyim Niye nesi var cfw in beğenmedin mi Zaten ben öyle iddialı değilim Kendim için yaptım ama başkalarıda yararlansın istedim

Tepkiler: codblackops2 ve doctorrr

doctorrr

Üye
yoooo çok güzel ellerine sağlık

Gayet yenilikçi bir CFW tam istediğim özellikler mevcut ama ben 3-4 gün önce Symbian dünyasına elveda dedim keşke bir 808 PureView'im de olabilse Symbian'ı çok özlüycem

Teşekkürler abi
s60v5'de de görmek istiyoruz seni

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

Gayet yenilikçi bir CFW tam istediğim özellikler mevcut ama ben 3-4 gün önce Symbian dünyasına elveda dedim keşke bir 808 PureView'im de olabilse Symbian'ı çok özlüycem

Hacı dün bimeks'e gittim. Baktımki hayalimdeki beyaz renkli ve 64 gb hafızalı N9 1000 lira. Az daha alacaktım kendimi zor tuttum. Symbian kullanışlıdır ve kolay program kurulabilir. Çok fazla donanım istemez. Ama Nokia sağolsun onuda mahvetti.

miaculpa

Üye
hocam aynı şekilde N8'de kodla

Nokia mahvetmedi Elop ve Microsoft mahvetti

CasuS_87

Üye

vatron kardeşi süper bi cfw bence bu n8 e de modlasan asla hayır demem ve demez de kimse bence. ztn cfw yok ortalıkta hiç yapsan varya çok mutlu edersin bizi.

- - - Eklendi - - -

vatron kardeşi süper bi cfw bence bu n8 e de modlasan asla hayır demem ve demez de kimse bence. ztn cfw yok ortalıkta hiç yapsan varya çok mutlu edersin bizi.

- - - Eklendi - - -

ya kardeş nolur yap lütfeeeennnn. tam aradığım cfw bu benim yaa.... orjinal ve tüm widgetler, fp1 task menager + müzik çalar + dolby, ekolayzer bunlar tam benim ,istediklerim şunun programsız halini kurup kullanmak için neler vermezdim biliyormusun. bizleri mahrum etme neoluuurrr

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

İlgin için teşekkürler. Ancak elimde N8 olmadığı için deneme imkanım yok. Bu nedenle n8 cfw lerini deneyebilirsin. Sanırım tüm yenilikler hatta fazlası mevcut.

İlgin için teşekkürler. Ancak elimde N8 olmadığı için deneme imkanım yok. Bu nedenle kurtuluş abinin cfw sini deneyebilirsin. Sanırım tüm yenilikler hatta fazlası mevcut.

hmm. Tester olsam? hiç olmadı şu modları paylaşırsan ben yapmaya da çalışabilirim. Tabi bu bıraz yüzsüzlük oldu ama.

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
joshlog modunu da yapsaydın keşke

Olabildiğince orjinal olmasını istedim. Amacım sadece en güncel symbian sürümü olmasıydı. Sadece açılışı, zil seslerini ve sistem seslerini değiştirdim. Ancak bundan sonra değişik gelişmelerde düşünüyorum.

MaxipmaN

Üye
daha yolun başı yenilik kesin yapmak isteyeceksin