• Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.

Nokia E66 ve E71 için Güncelleme

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Nokia E66 ve E71 için Güncelleme

Nokia'nın E66 ve E71'lerinin bazı serilerininde problem olduğu ortaya çıktı ve Nokia problemlerin kalkması için güncellemeleri resmi web sitesinde yayınladı.Telefonunuz sorun vermiyorsa güncelleme yapmanıza bir gerek yoktur.

Nokia E66 ve E71 için belinim güncellemesini yayınladı.Bu belinim güncellemesi Mail For Exchange ve Nokia Maps uygulamalarının yeni sürümlerini içeriyor.Bunun yanı sıra perfonmas iyileştirilmelerinide içeren bu yama için Nokia sitesindeki yamayı bilgisayarınıza indirmelisiniz.

havuzlu

Üye
link açılmıyor

abdullah1983

Üye
arkadaşlar nokia e71 aldım ve aldığım ilk günden bu yana 15 günde bi kendi kendine kapanıp açılıyo 300 ile başlayan yazılımı yüklediysemde yine aynı kapanıp açılmalar devam ediyor şimdi teknik servise vercem ama teknik servis yüzü gören telefondan adama daha hayır gelmiyo yardımlarınız bekliyorum birde 300 den sonra başka yazılımı var mı yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

shn44

Üye
sorun derken nasıl sorunlar olduğu hakkında bilgi verebilirmiisn şimdiden teşekkürler

nevzat27

Üye
Teşekkür ederim

ararat04

Üye
selam arkadaşlar e71 410 güncelleme çikmiş ama ben yapamıyorum indiriyorum güncellemeyı yukluyorum 400 cıkıyor nden acaba !!!

izmirclubbin

Üye
merhaba arkadaslar sızlerden yardım ısdıcem bazen menu tusuna bastıgımda ana ekranda kalıo gırmıyor bıyere kapatıp acınca duzelıo bunun sebıbı nedır ayrıca msj yazarken turkce karekterde donuo ama ıng bısey olmuo baska bırınde bakdım bole sorun yok ne yapmam gerekıyor?

yilmaz kul

Üye
teşekkürlerrrrrrrrrrr

1234b

Üye
e71 menüden nasıl güncellenir lütfen anlatır mısınız? Daha dün aldım. Nasıl güncellendiğini bulamadım. Benim bir de 5800'ım var. Onunki gibi güncelleme ayarını deniycektim ama e71'de öyle bir ayar bulamadım. Şimdiden teşekkürler.

goliykorol

Üye
merhabalar yeni güncellemeyi yaparsak telefonu tekrar hack edememe tehlikesi var mı? akıl verirseniz sevinirim

mehmetÇelebi

Üye
ÇOk tşkrler 10 numara oldu :)

serinaga

serinaga

Üye
Ahanda uzun zamandır güncellememşiştim teli bi bakiimm, saol paylaşım için kardeş ...

maxikaann

Üye
home nokia da e 71 yazılımı bulamıyorum yardımcı olurmusnuz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt