Nokia e63

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tunc555

Üye
    Konu Sahibi
Nokia e63
Öncelikle merhabalar bugun bir e63 cep telefonu aldım internet üstünde 2ci el ama ınternete gırıs yaparken guvenlı bagnalı acılıyor . Falan dıyor ama açmıyor . Youtube desteklemiyor diyor *#0000# yapınca unknow dıyor imeide cıkmıyor telefon neden böyle anlamadım ama ve usb kablosuyla pc suıtten baglantı yapınca pc suıte görmuyor neden olablır

WaLLcoT

WaLLcoT

Üye
Öncelikle merhabalar bugun bir e63 cep telefonu aldım internet üstünde 2ci el ama ınternete gırıs yaparken guvenlı bagnalı acılıyor . Falan dıyor ama açmıyor . Youtube desteklemiyor diyor *#0000# yapınca unknow dıyor imeide cıkmıyor telefon neden böyle anlamadım ama ve usb kablosuyla pc suıtten baglantı yapınca pc suıte görmuyor neden olablır

Çin malı olabilir

tunc555

Üye
    Konu Sahibi
Bunun tamamen cın malı olduguna kesın olarak nasıl bakılablır ?

AHKE

AHKE

Üye
youtube a e63 yaz ordaki görüntülerden menusune flan bak anlarsın orjinal olup olmadıgını

ismail

ismail

Üye
geçmiş olsun kardeşim. Bence çakma

tunc555

Üye
    Konu Sahibi
Ben baktım telefon birebir , orjinalle aynı arkadaşımdada var kıyasladım hıc bır fark yok sadece ama *#06# ve *#0000# yapınca bır yanıt vermıyor neden anlıyamadım. Bir sıkıntı olurmu ?

- - - Eklendi - - -

Şuanda telefonun bataryasını cıkarttıgımda arkasında yazan ımeı numarasını gördum. Ve telefonun bır ımei numarası var. Bende o numarayı ımeı sorgulamadna baktım nokıanın ustune kaıtlı ımei numarsı demekkı telefonun ımeı numarsı var fakat neden*#06# yapnca yanıt vermıyor anlam veremedım ?

bountykiller

bountykiller

Üye
sistemsel bir sorun kardeş . Bi ara bendede yazı cıkmıyordu ( e55) . Format atarsan büyük ihtimalle düzelir.

ismail

ismail

Üye
hard format = telefon kapalıylen *3ve yeşil yani arama tuşuna aynı anda bacaksın. Elin tuşlara basılı dururlen kırmızı tuşa nokia yazısı gelene kadar basmalısın :oke:

Symbianize

Symbianize

Üye
hard format = telefon kapalıylen *3ve yeşil yani arama tuşuna aynı anda bacaksın. Elin tuşlara basılı dururlen kırmızı tuşa nokia yazısı gelene kadar basmalısın :oke:

e63 qwerty klavyeli :(

denizyildizi345

denizyildizi345

Üye
Bana çakma geldi ama sen yine de flashlamayı dene.

kalpsizşair

kalpsizşair

Üye
bana im numaran çalınmış gibi geldi ama yinede *#7370# tıklayarak format atmaya çalış...

tunc555

Üye
    Konu Sahibi
Şuanda ınternete gırme sıkıntım ortadan kalktı telefonumda şuan Usb görmeme ve kulaklığı taktıgında tepkı vermeme var acaba formatla duzelıcekmı ?Usbler sağlam başka telefonda denendi.

ismail

ismail

Üye
At gitsin benim dediğim formatı sorun olmaz.
Hack falan yaparsın sonra

tunc555

Üye
    Konu Sahibi
Dediğin gibi format attım bu hack ney nasıl yapacağımm ?

ismail

ismail

Üye
Kardeşim burdan hack işlemini yap.

klosörüne at.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt