NOKİA E63 Proğram Yükleme ama Çalıştıramama Sorunu !!

Sponsorlu Bağlantılar

mehmetim37

Üye
    Konu Sahibi
NOKİA E63 Proğram Yükleme ama Çalıştıramama Sorunu !!
Sevgili arkadaşlar, öncelikle bu büyük, kaliteli ve bilgili maxsicep ailesine katıldığım için inanılmaz gururluyum.

Nokia e63 model telefon aldım yaklaşık 3 günce önce, buradan takip ettiklerimle opda dan sertifikayı da aldım, hem telefona hemde pc ye kurdum ve anlatılanları sorunsuz yaptım.

Problemim şu: telefonuma proğramları kurmama rağmen, ana menüde proğramın ikonuna tıkladığımda proğram açılmıyor, hatta hiç bir hareket olmuyor,sanki bir boşluğa basıyormuşum gibi bir cevap alamıyorum.Proğramları hafıza kartına kuruyorum,acaba yanlış bir yeremi atıyorum yada sorun sizce ne olabilir.

Kurduğum fakat çalıştıramadığım proğramlar:TTPOD, Skyfre, Powermp3,yada diviks çalma proğramları.

Odysseus

Odysseus

Üye
Muhtemelen kurduğun programlar ile ilgilidir. Birkaç farklı program ya da oyun deneyip bilgi verebilir misin ?

mehmetim37

Üye
    Konu Sahibi
sayın hocam, telefonum skyfri yi kendi sitesinden yükledim ve proğrama girince bir müddet sonra telefonum kendiliğinden kapanıp açıldı ve yükleyipde açamadığım proğramlar çalışmaya başladı.

tamam sevindim ama, sorunmu vardır, yoksa olması gereken bumudur zaten, yani proğram attıkdan sonra telefonu kapatıp açmak gerekirmi ??

bursaspore63

Üye
selam e63 için tam indirdim fakat nereye nasıl yükleyeceğimi bilmiyorum bilen birisi varsa beni ekleyip izah edebilirmi çok sevinirim [email protected]

--------------- Ekleme ---------------

tema indirdim yazmak istemiştim

kmeall

kmeall

Üye
Takipçi Satın Al

Üst Alt