Nokia E63 Wireless Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

respawn05

Üye
    Konu Sahibi
Nokia E63 Wireless Sorunu
bugün e63 aldım ama wireless e bağlanmadan direk hattan internete giriyo örneğin e-posta ayarlarını yap diyorum hattada kontör olmadığından sunucuya bağlanıyo diyo okadar sadece sitelere girerken wireless ile bağlanıyo oda anasayfadan wireless ime bağlandığımda. menüden girincede hattan internete giriyor. bu wireless ayarı nerden yapılıo? e-postayı bile kullanamadım. lütfen bileniniz varsa açıklayabilirmi? bide telefonda oyun yok mu?

Lacrymosa

Üye
Tam bağlanıyor derken İptal'e basın. Ayarları el ile girme ekranı çıkması lazım. Daha sonra posta kutusunu kurduktan sonra posta kutusu ayarlarından kullanılan bağlantıyı wireless olarak seçebilirsiniz.

Olmazsa.

5-10 kuruş harcayarak şebeke üzerinden bir kere e-posta kurulumunu yapın. Daha sonra wireless üzerinden sorunsuza postalarını alıp gönderebilirsiniz.

Ya da

Turkcell'in ücretsiz posta ayarlarını yaptığı servis var.
Yanılmıyorsam Eposta yazıp 2222'ye göndermeniz gerekiyor.

respawn05

Üye
    Konu Sahibi
şimdi tl yok ama bugün yarın alırım tl e-posta sorun değilde ben bütün internet gerektiren yerlerde ilk modemden girmesini istiyorum bunu nasıl yapabilirim bide facebook da video ya basınca direk indiriyo indirmeden nasıl izleyebilirim

disk

disk

Üye
arkadaşlar bendede E63 var wireless ayarlarını nasıl yapıcaz modem seçiyor şifre olmasa bile bazen giremiyorum

semihlampir

Üye
bendede e63 var baglantı konusunda sorun yasamadım fakat soyledıgın gibi e posta programı wirelessi kullanmıyor ben yer imi ekleyeyerek hellettim onu web tarayıcıdan direk girersin.aslında proglamla hallolur o dedigin sadece wireless tabanlı bir e posta programı bulman lazım nokianınkiler şebeke destekli daha çok...

--------------- Ekleme ---------------

ben hiç ayar mayar girmedim telfonu kutudan çıkardım wirelesin şifresini girdim okadar kendi otamatik baglanıyordu

realdevil

Üye
Hocam bende de aynı problem oldu. Araçlar\Ayarlar\Bağlantı\Erişim noktalarına girin ve ordan hangi operatörü kullanıyorsanız (benimki turkcell) Turkcell_internet'i listeden sildim ve bir daha bağlanamadığı için bir işlem yapmak istediğim de wlanı seç ekranı geliyor. Wless den devam ediyorum. Çözüm bulamazsanız veya operator üzerinden hiç nete girmek istemiyorum derseniz bu yöntemi kullanabilirsiniz.

bordo68

bordo68

Üye
Arkadaslar ben yeni nokia e63 aldim ama wifi ile bir turlu baglanti kuramiyorum laptopla wifiye giriyorum sorun modemde degil,ama telefonla giremiyorum ag ara dedigimde bulamiyor,modemin dibine kadar gittim yine olmadi adim adim wifi ayarlarini yazarmisiniz?tsk...

by efsane

Üye
Wi-fi ayarlarını bilmem de Girerken cepten bağlanmak istemezseniz şu ayar var :)

İnternete girin> Seçenekler> Ayarlar> Genel> Erişim noktası her zaman sor derseniz kontörünüz gitmez :)

Takipçi Satın Al

Üst Alt