Merhaba, dediğiniz gibi v4.0 versiyonunu haziran 2009 da zaten güncellemiştik. Şu anda V4.07 versiyonu mevcut. Bu ara güncellemelere minor güncelleme deniyor. Nokia Software Updater (NSU) ile şu anda bunu yapmak mümkün değil, sanırım bizim bölge kodumuza göre henüz yayınlanmadı. NSU programı GSM operatörümüzün onaylamaması halince güncellemeyi yapmayabiliyor. Ama internetteki araştırmalarıma göre bir müddet sonra güncelleme gerçekleşiyor. Ara sıra NSU'yu çalıştırıp denemek gerek. Bu arada ben V4.07 güncellemesinin dosyalarını buldum, Yaklaşık 68MB. Fakat bu dosyayı indiremiyorum çünkü bulduğum siteler hep ücretli. Belkide indirsem bile telefonumun bölge kodu uygun gelmeyecek. Bu nedenle beklemeyi tercih ediyorum. Bir sitede okuduğuma göre, minor güncellemelerde çok önemli değişiklikler olmuyormuş. Ben E63 cihazımın internette daha verimli gezinmesi için browser'ın geliştirilmesini isterdim. Birçok banka sitesinde şifre girme aşamasında sorunla karşılaşıyorum ve internet bankacılığı yapamıyorum.