Nokia E63-Samsung Star wifi Sizce Hangisi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

aimlife

Üye
    Konu Sahibi
Nokia E63-Samsung Star wifi Sizce Hangisi ?
2 telefonuda teknoloji marketlerinde deneme imkanım oldu E63 ün özellikleri glba Samsung dan dha ii ama telefonu wifi müzik mesaj için kullanacağım E63 ün ekranı gözüme küçük göründü hangisi wifi de müzik de dha ii performans verir günde en az 100 tane msj atiorum samsung da bozulur die korkuyorum tavsiyeniz nedir??:allalla:

konyarapp

Üye
Arkadaşım senin kullanışına baglı bir durum şimdi bu.E63 ün ekranı fazla küçük değil.PDA istiyorsan e63 dokunmatik istiyorsan (fazla mesaj tutkunu isen hiç tavsiye etmem ) samsung.Ama PDA da kendini pcnde gibi hissedeceksin Q klavye sorunsuz güzel bir telefon.Samsungda görüntülü konuşma mevcut degil.E63 te arka kamera ile mümkün.Ama e63 ün kamerası 2 mpxel samsung un kamera çözünürlüğü 3.15 Megapixel ?? Karar senin ama ben NOKİA E63 taraftarıyım ;) Nokiadan şaşma...

Neverex

Üye
Aslında E63 de güzel bir telefon.Fakat uygulama yönünden sıkıntılı bir cihaz diye biliyorum.Sitedeki Samsung Star Wi-fi kullanıcılarından yardım almalısın.Nede olsa telefonu kullanan bilir.E63 için de aynı şeyi yapmalısın.Ben 5530 alırken sitedeki kullananlara danıştım.Gayet de yaralı oldu.Şu anda hiçbir sorunum yok.:oke:

aimlife

Üye
    Konu Sahibi
Tavsiyeleriniz içn Teşekkr ederim En iisi Sitedeki E63 ve Star wi-fi kullanıcılarından yardım aliyim =)

semihlampir

Üye
ikisininide kıllandım suan elimde E63 var başka tele degişmem...cebtop mubarek...leptopu açmaz oldum filimleri cepten indiriyom zaten opere 10 la herşeyi yaparsın fakat bu online video olaylarını henuz çözmüş degilim...

aimlife

Üye
    Konu Sahibi
Hepinize tşekkür ederim E63 ümü aldım bugün harbiden feci bi tel iiki almısım diorum =)

YsF_90

YsF_90

Üye
hayırlı uğurlu olsun güzel telefondur

aimlife

Üye
    Konu Sahibi
saolun suan cepten yazıorum ama su wıdeoları ızleyeblsek ıı olcak xD

Utku

Utku

Üye
:oke:e63

--------------- Ekleme ---------------

900.mesaj(dı:d:)

JayJayyy

Üye
samsung star

TuTuKLu eSiR

TuTuKLu eSiR

Üye
E63

msutcugs

Üye
arkadaşlar Nokia E63 fıstık gibi telefon samsung kullanıyodum dokunmatik in boyası bitti ekran gelmiyodu nokia e 63 ü aldım çok kullanışlı ovisi var istediği gibi uygulama indirebiliyorsun ama samsungda böyle bir özellik yok :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt