Nokia E63 qwerty tuş takımı Türkçe olan beyaz kapak var mı?

Sponsorlu Bağlantılar

ugur426a

Üye
    Konu Sahibi
Nokia E63 qwerty tuş takımı Türkçe olan beyaz kapak var mı?
iyi forumlar arkadaşlar,nokia e63 telefonuma beyaz kasa almak istiyorum gerçekten çok yakışıyor ama türkçe tuş takımı olan beyaz kasa bulamıyorum ,zaten yurt dışından getirtiliyor.acaba türkçe tuş takımı olan beyaz kasa bulabilir miyim? ya da bi şekilde ben tuşların üzerine simgeleri yazabilir miyim veya yapıştırabilir miyim..bahsetiğim simgeler aşağıdaki fotoda mavi tuş takımındaki üçüncü karakterler, yardımcı olursanız sewinirim,şimdiden teşekkürlerr:op:

waryanli

waryanli

Üye
Bende aynı dertten bu yazını buldum normalde bu klavye takımı f klavye olmalıydı ama bu isteğimizi nasıl nokiayaya iletiriz onu bilemem. En çok kullanılan harfler ç ş i ğ leri üst karakter tuşuyle kullanmak zorundamıyız bilmiyorum hikaye olmuş bu tuş kısmı çaresi bulunacaktır ama biz görürmüyüz acaba :)

ugur426a

Üye
    Konu Sahibi
Uzun zamandir ariyorum ama bulamadim beyaz kasanin turkcesini, yurt disindan getirtmeyi dusundum,saticiyla yazistim ama haliyle istege bagli tus takimi uretilmiyo, beyaz kasaya siyah tus takimi nasil olur bilemiyorum,oyle yapicam,beyaz kasayla benim orjinal tus takimimi kullanicam.

frkn4488

frkn4488

Üye
beyaz kapak bulayımda harfler umrumda degıl malatyada yasıyorum gezmedıgım telefoncu kalmadı 2 tanesi var dedi 50 tl diyorlar :S makul bir fiyata nette nerede bulabirlim??

waryanli

waryanli

Üye

nyksis

Üye
ben konuyu forumda yeni gördüm.bende E63'üme beyaz türkçe Q klavye tuş takımıyla kapak arıyorum.Orjinal satın alacam fiyat sorun değil sadece temin edebileceğim bir yer söyleyin .. :blink:

ada965

Üye
malesef tr klavye yok bnde arıyorum bulamadım yurtdışından gliyo bnlar

Üst Alt