Nokia E63 oto. yer imleri Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ulss_-

Üye
    Konu Sahibi
Nokia E63 oto. yer imleri Sorunu
Turkcell kampanyasından E63 aldım. Ziyaret ettiğim web sitelerinin bilgileri oto. yer imleri klasöründe fakat ben klasördekileri siliyorum 2 dk sonra tekrar oto. yer imleri klasörüne baktığımda silinmemiş olarak gözüküyor. Oto. yer imleri klasörümü nasıl silebilirim, boşaltabilirim?

Yardımlarınızı bekliyorum...

mami24

mami24

Üye
benim bildiğim onlar silinmez adı üstünde otomatik silersin ama yine geri gelir...

ulss_-

Üye
    Konu Sahibi
Silmenin bir yolu vardır diye düşünüyorum. Teknolojide OLMAZ diye bir kelime bilmiyorum ben :)

Yinede yardımların için teşekkür ederim ;)

BAŞKA ÇÖZÜM ÖNERİSİ OLAN..?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
ben de çok denedim ama silemedim...yeni sürüm çıkınca yükle belki giderler..

ulss_-

Üye
    Konu Sahibi
Version upgrade hakkında bilgim yok biraz bilgilendirir misin?

Salihyet

Salihyet

Üye
Nokia pc Suit sahibimisiniz ?

yada bu sayfa size yardımcı olabilir..

Odysseus

Odysseus

Üye
Web tarayıcınız açıkken Seçenekler / Ayarlar / Gizlilik menüsüne girin ve Otomatik Yer İmleri seçeneğini kapalı konuma getirin. Bu şekilde otomatik yer imi oluşturmayı kapatacaksınız ve siz sildikçe yenileri gelmeyecek

ulss_-

Üye
    Konu Sahibi
Anladım. Oto yer imlerini kapatınca sorun çözülüyor. Fakat ben oto yer imlerini kapatmadan oto. yer imleri klasöürümü boşaltmak istiyorum bunu nasıl yapabilirim?

Salih bey PC Suite 7.1 kullanmaktayım. PC Suite yardımıyla oto. yer imleri klasörümü tamamen temizleyebilir miyim?

-LiveYourLife-

-LiveYourLife-

Üye
Web tarayıcınız açıkken Seçenekler / Ayarlar / Gizlilik menüsüne girin ve Otomatik Yer İmleri seçeneğini kapalı konuma getirin. Bu şekilde otomatik yer imi oluşturmayı kapatacaksınız ve siz sildikçe yenileri gelmeyecek
:oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt