Nokia E63 mesaj yazarken kasıyor. Lütfen yardım edin..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

razonsa

Üye
    Konu Sahibi
Nokia E63 mesaj yazarken kasıyor. Lütfen yardım edin..
öncelikle merhaba arkadaşlar. bu sitede yeniyim ve yardımcı olabiliceğinizi düşünüyorum; nokia e63 kullanıcısıyım 2 gün önce aldım telefon sıfır yani. şimdiye kadar kullandığıma göre pek bi şikayetim yok fakat msj yazarken benim yazma hızıma göre harfler arkadan geliyor. çok sinir oldum hevesimi kaçırdı bu durum. yardım ederseniz gerçekten çok sevinirim. bunu nasıl önliye yada giderebiliriz ?

aslanrecep

Üye
araclar /ayarlar / genel /kisisellestirme / dil oradan da yazma diline gir. Yazma dilini ingilizce yap duzelir...

razonsa

Üye
    Konu Sahibi
denedim ama olmadı. genel anlamdada kasma yapabiliyo bazen. garantiye gönderdim yazılımı tekrar yüklenmiş doğruluk payını bilemiyorum artık. ama acil yardıma ihtiyacım var.

dufy85

dufy85

Üye
aynı zamanda müzik falan dinliyorsan yada başka bir program çalışıyorsa kasma yapar.

symbian yapıyo bunu yani

Ocean258

Ocean258

Üye
işlemcisinden kaynaklanıyor o. onu duzeltecek bı durum yok.. sen telefondan hızlısın :) nokianın cogu telefonunda var symbiandan vazgecmedıklerı ıcın boyle..

technoblue

technoblue

Üye
nokia symbian da kalmaya devam ettikçe bu tarz sorunlarla sık karşılaşılabilir. rakipğleri android işlemcilerle aldı başını gidiyor nokia hala symbianda direniyor.

cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
:bye2:

----------Eklendi @ 18:31:20 ---------- Yazıldı @ 18:31:05 ----------

G.O

razonsa

Üye
    Konu Sahibi
öyle diyorsunuz fakat bi kaç arkadaşımda daha var nokia e63 onların telefonunda yapmıyo böyle bişi. bizzat karşılaştırdım. ne yapmam lazım bilemiyorum. bu sitede bi yerde daha denk geldim sistem(yazılım hatasından dolayı diyo fakat çözüm yolunu bulamadım. yardım ederseniz çok sevinirim.

hüseyinyalcin

Üye
bas formatı :)))

technoblue

technoblue

Üye
yazılımsal bi sorun varsa format atman gerekir. ama eğer silinen bir yazılım varsa senin yapabileceğin pek bişey olduğunu sanmıyorum. bi teknikservisten yardım al.

merweax

Üye
cihazı sıfır aldıysan çok geçmeden garanti servisini ziyaret et. bu tip ağırlıklar fabrika çıkış kaynaklı olarak yaşanabiliyor. garanti dahilinde inceletmen en mantıklısı.

cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
Bas formatı bana görede :p :P: :yuru

• Beğen
Tepkiler: *İnci Sözlük*
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt