Nokia E63 Kampanyalarla desteklenen bir satış patlaması yaşadı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
waryanli

waryanli

Üye
    Konu Sahibi
Nokia E63 Kampanyalarla desteklenen bir satış patlaması yaşadı
Forumda bu telefona özel bir sayfa açsak oylamaya sunuyorum :box

• Beğen
Tepkiler: hackerins

YsF_90

YsF_90

Üye
dediğiniz gibi bu günlerde e63 ile ilgili aşırı konular açıldı aslında bnede almayı düşünmüyor değilim bi tane ama gps olmaması kafamı karıştırıyor bide symbian işletim sisteminden bezdim :)

hackerins

Üye
dediğiniz gibi bu günlerde e63 ile ilgili aşırı konular açıldı aslında bnede almayı düşünmüyor değilim bi tane ama gps olmaması kafamı karıştırıyor bide symbian işletim sisteminden bezdim :)

Aslında gps olmaması çok da büyük zaafiyet değil. Şimdiye kadar googe maps programıyla en çok 15-20m lik yanılma paylarıyla hem wifi hem de egprs ile konum tespiti ve yol tarifi alabildim.

Kesinlikle E63 ile ilgili çalışmalar yapılmalı.... 350 liraya aldım tepe tepe kullanıyorum benden gören 3 kişi daha aldı :P Birisi İBB yoğunluk haritasına da el atsa mesela çok iyi olurdu....:sopa:

YsF_90

YsF_90

Üye
Aslında gps olmaması çok da büyük zaafiyet değil. Şimdiye kadar googe maps programıyla en çok 15-20m lik yanılma paylarıyla hem wifi hem de egprs ile konum tespiti ve yol tarifi alabildim.

Kesinlikle E63 ile ilgili çalışmalar yapılmalı.... 350 liraya aldım tepe tepe kullanıyorum benden gören 3 kişi daha aldı :P Birisi İBB yoğunluk haritasına da el atsa mesela çok iyi olurdu....:sopa:

valla gprs kullanacak kadar limit olmadığı için bana uygun değil :) yine güzel telefon onu inkar etmiyorum

waryanli

waryanli

Üye
    Konu Sahibi
E63 için bomba temalar bu sitede gerçekten kalite ;)

burakbey37

burakbey37

Üye
arkadaşlar ben samsung star kullanıcısıyım da bu telefonu almak istiyorum ben bunu telefoncudn kaça alabilir nasıl bi telefondur bi anlatırmısınız rica etsem

waryanli

waryanli

Üye
    Konu Sahibi
Telefonu en kısa anlatmanın yolu şu Nokia 6600 çıktı herkes aldı peşinden 6630 çıktı herkes ellerindeki 6600ları sattı 6630 aldı bu da aynen öyle oldu E63 çıktı peşinden E71 şimde herkes elinden çıkarmaya çalışıyor. Nokianın satış tekniği idare ediyoruz işte. Telefon hakkında daha detaylı bilgi için

waryanli

waryanli

Üye
    Konu Sahibi
aaa

ilo53

ilo53

Üye
Bende aldim e63 360tl 5230 verdim 180 uste verdim piyasa fiyati ne kadar bilginiz varmi?

waryanli

waryanli

Üye
    Konu Sahibi
Hepsibarada.com fiyatı şu linkte

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt