Nokia E63 e Uygun Programlar Yokmu?????

Sponsorlu Bağlantılar

budyguart

Üye
    Konu Sahibi
Nokia E63 e Uygun Programlar Yokmu?????
Arkadaşlar

Nokia E63 e Uygun Programlar Yokmu ???:bilmem::hmmm:vur

Odysseus

Odysseus

Üye
S60 bölümünde dünya kadar program var. Baktınız mı ?

aliguldogan

Üye
teşekkkür ederim kardeş

sakurek

Üye
yaw S60 olmuo burda sadece e 63 lerı bı arada toplasak daha ıı olmazmı

omerto

omerto

Üye
oyun tema program ne varsa link olarak yazarmısınız

rallici_53

Üye
e 63 e uygun tema bulamıyorum ındırdılerımde sertıfıka desteklemıyo ne yapmam gerekır

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
Kardeş E63 symbian 9.1 sen forumda bu bölüme bakacaksın..

252511

Üye
selam arkadaşlar e63 te onlıne müzik dinlemek veya video izlemek için hangi program gerekli

tahatuluk

Üye
her tema program yada uygulama olmuyor nasıl edicez ya :(

SELCUKKAYA1981

SELCUKKAYA1981

Üye
Evet arkadaslar bende bu e63 muzdaribiyim allah aşkına bir baba yiğit cıksında bu sorunu halletsın kafayı yemek uzereyım telde net ten vıdeeo yada mp3 dınleyemıyorum lutfen yardım edın

Kalender26

Üye
Video izlemek için skyfree indir süper çalışıyor:oke:

tahatuluk

Üye
skyfire dan izleyebilirsin selçuk tema yok oyun yok uygulama yok :( nassı edicez ???

democles34

democles34

Üye
skyfree yükleyin çok iyi video ve müzik için bende maxcepte bi arkadaş tavsiyesiyle indirdim çok işime yaradı tşk.

HKKG

Üye
BUB YORUMLARI OKUDUM İÇİM KARARDI.BEN DE BUGĞN ALDIM DÜN BASKA BİR FORUM DENK GELMİŞTİ TESADÜF ORADA ÖVE ÖVE BİTİREMİYORLARDI BU TELEFONU:sALMAKLA YANLIS MI YAPTIM ACABA..MSN YÜKLEMEK İSTİYORUM AMA OLMUYOR.:ssssNASIL YAPACAM VARMI PROGRAM

mehmet3437

Üye
BUB YORUMLARI OKUDUM İÇİM KARARDI.BEN DE BUGĞN ALDIM DÜN BASKA BİR FORUM DENK GELMİŞTİ TESADÜF ORADA ÖVE ÖVE BİTİREMİYORLARDI BU TELEFONU:sALMAKLA YANLIS MI YAPTIM ACABA..MSN YÜKLEMEK İSTİYORUM AMA OLMUYOR.:ssssNASIL YAPACAM VARMI PROGRAM

bende yeni aldım teli kanka msn ve windows live yükledim wifiyle çok rahat giriliyor

tahatuluk

Üye
ebuddy nimbuzz msn oluyor rahat ve sorunsuz

aa-tolga

aa-tolga

Üye
Arkadaşlar

Nokia E63 e Uygun Programlar Yokmu ???:bilmem::hmmm:vur

uygulama yöneticisinden ayarlara girin ve
Yazılım yükleme TÜMÜ yapın,
Çevrimiçi sertifika kontrolü KAPALI yapın

bunu yapınca normal unsigned olmayan yazılımları yükleyebilirsin.

democles34

democles34

Üye
Evet arkadaslar bende bu e63 muzdaribiyim allah aşkına bir baba yiğit cıksında bu sorunu halletsın kafayı yemek uzereyım telde net ten vıdeeo yada mp3 dınleyemıyorum lutfen yardım edın

Video müzik için; Skyfree eski sürüm
Gazete, makale v.b. okumak için opera mini
Facebook için ise telefonun kendi arama seçeneklerinden facebook dersen facebook mobili getirir karşına ve defalarca şifre girmek zorunda kalmazsın.

Tavsiyelerim bunlardır. Teşekkürler,

bağımsızlık

Üye
Telefon harbiden övülecek telefon tabi iş için ben şahsen o yüzden aldım skyfree den youtube çok güzel izleniyor hatta pc dem daha hızlı. Ben kanka msn kurdum. Operaya gerek yok kendi tarayıcısını sevdim bankacılık işlemlerimi bile cok rahat yapıyorum. Kulaklık idare eder ama nokia yaya yakışmamış. Ofis süper pc den ayarladığım şablonlarla tüm hesaplarım ve ihtiyacım olan bilgiler telefonumda. Yani benim için süper. Eksileride yok değil ama ucuz olsun diye yapılmış bence. Ama benim gibi vereceği para anca buna yeten alsın derim eğer 1000 tl bana dokunmaz diyen n 95 alabilir.

keopsEs

Üye
e63 uyumlu pc suite nereden bulabilirim?

bu sitede e63 modeli yok.

Takipçi Satın Al

Üst Alt