nokia E6 wifi hotspot(joikuspot)

Sponsorlu Bağlantılar

zippotr

Üye
Benimde nokia c6 cihazım vardı joiku hot spot kurucaktım araştırdım 11820 diye bir servisi aradım program kurulumunda yardımcı oldular ama bu programın ücretsiz sürümünde ismi ve şifreyi değişemiyormuşuz sadece ücretli alınan uygulamada bu özellik var.

kovboyipod

Üye
zaten ucretlı surumu sıte de var ındırebılırsın yani , ucret odemene gerek yok site içinde araştır hemen bulursun zaten :)

- - - Eklendi - - -

bıldıklerımı paylasmak ısterım joıkuspot uygulaması ıphone,ıpodtouch, ve ıpa serılerınde goruyor denedım bızzat ,ama sızlerınde soyledıgı gıbı android işletim sistem li cihazlar görmüyor.. nokı telefonlar goruyor zaten bunu soylemeye gerek yok ve laptoplar :)

Kayahan14

Kayahan14

Üye
zaten ucretlı surumu sıte de var ındırebılırsın yani , ucret odemene gerek yok site içinde araştır hemen bulursun zaten :)

- - - Eklendi - - -

bıldıklerımı paylasmak ısterım joıkuspot uygulaması ıphone,ıpodtouch, ve ıpa serılerınde goruyor denedım bızzat ,ama sızlerınde soyledıgı gıbı android işletim sistem li cihazlar görmüyor.. nokı telefonlar goruyor zaten bunu soylemeye gerek yok ve laptoplar :)

iphone görüyor mu

00012000

Üye
Ben de reedPAD2 tablet aldım ve N95'imden WiFi ile bağlanamıyorum malesef :/

EDIT: Android cihazımda olayı çözdüm, artık JoikuSpot kullanarak N95'imdem tabletimi internete bağlayabiliyorum. Androidi bayaa sevdim ;)
nasıl yapıldığını bizimle paylaşırsanız sevinirim :naughty:

Üst Alt