nokia E6 wifi hotspot(joikuspot)

Sponsorlu Bağlantılar

mehmettttttttt

Üye
    Konu Sahibi
nokia E6 wifi hotspot(joikuspot)
arkadaşlar nokia e6 wifi hotspot (joikuspot)ile android işletim sistemi kullanan motorola zoom 3 6 yı wifi modem olarak grmüyor.

forbidden5

forbidden5

Üye
program ayarlarını doğru yaptığına eminmisin ben bi çok kez dizüstüne bu şekilde bağlandım

_ardaa

_ardaa

Üye
Joiku adhoc denen modda yayın yaptığı için Android görmüyor yayını, Android üzerinden ayar yapman gerek, nasıl yapıldığını bilmiyorum ama aşağıdaki link belki işine yarar.

mucaht

Üye
N8 için bu programın çalışan versiyonunu bulamadım kullabilen var mı acaba.

cakal_memo

Üye
var oviye gir joikospot yaz direk çıkıyor diğer arkadaslara soyluyorum android telefonlar tabletler görmuyor işin garibi iphonelar bile göruyor ayarda yok acıkcası ben sırf o yuzden ucuzlarından tablet alacaktım vazgectim.

mehmettttttttt

Üye
    Konu Sahibi
wallahi bundan hiçbişey anlamadım

_ardaa

_ardaa

Üye
Bu konuda Androidciler sana yardımcı olabilir, Android Ad-hoc ağını görmüyor bunun için ayarlamalar yapman gerekiyor tablette

uribaju

uribaju

Üye
wifi varsa baglanırsın programı baslatacaksın diger teldende wlanı bulup baglanacaksın bu kadar

emre_kurt

Üye
var oviye gir joikospot yaz direk çıkıyor diğer arkadaslara soyluyorum android telefonlar tabletler görmuyor işin garibi iphonelar bile göruyor ayarda yok acıkcası ben sırf o yuzden ucuzlarından tablet alacaktım vazgectim.
Aynen tablet alacaktım, sırf bu yüzden alamıyorum. bende n95 var. Joikuspot programı çalıştırıyorum, iphone bağlandı, nokia bağlanıyor, ama androidlerde bugün mediamarkette bir sürü telefonda denedim, hatta farklı android sürümlerinde denedim. Görmüyor bile. Enteresan bi durum. Bağlansa hemen bi tablet alıcam ama olmuyor. Bu konuda birileri yardımcı olabilirse çok sevinirim, çok dua ederim :)

CyBeRaY

Üye
Aynen tablet alacaktım, sırf bu yüzden alamıyorum. bende n95 var. Joikuspot programı çalıştırıyorum, iphone bağlandı, nokia bağlanıyor, ama androidlerde bugün mediamarkette bir sürü telefonda denedim, hatta farklı android sürümlerinde denedim. Görmüyor bile. Enteresan bi durum. Bağlansa hemen bi tablet alıcam ama olmuyor. Bu konuda birileri yardımcı olabilirse çok sevinirim, çok dua ederim :)

Ben de reedPAD2 tablet aldım ve N95'imden WiFi ile bağlanamıyorum malesef :/

EDIT: Android cihazımda olayı çözdüm, artık JoikuSpot kullanarak N95'imdem tabletimi internete bağlayabiliyorum. Androidi bayaa sevdim ;)

• Düşünceli
Tepkiler: MAERKEK

canozcan

Üye

EDIT: Android cihazımda olayı çözdüm, artık JoikuSpot kullanarak N95'imdem tabletimi internete bağlayabiliyorum. Androidi bayaa sevdim ;)

nasıl yaptığını bizimle paylaşırmısın ??

obayazit68

Üye
Ben kullanıyorum. tüm laptop ve netbook lar görüyor, hatta diğer cep telefonları bile wifi olarak görüyor ve bağlanıyor.
Ancak N8 ve C6 da joikuspot ile wifi yayınını android sistemli samsung P1010 görmüyor.
Nası çözülür bu sorun, bilen var sa yardım lütfen...

----------Eklendi @ 10:55:32 ---------- Yazıldı @ 10:53:46 ----------

N8 ve C6 da joikuspot ile wifi yayınını android sistemli samsung P1010 görmüyor.
Çözümü bizimle paylaşırmısın...

----------Eklendi @ 11:00:04 ---------- Yazıldı @ 10:55:32 ----------

Ben kullanıyorum. tüm laptop ve netbook lar ile diğer cep telefonları wifi olarak görüyor ve bağlanıyor.
Ancak N8 ve C6 telefon ile denediğim joikuspot ile wifi yayınını, android sistemli samsung P1010 görmüyor.
Nası çözülür bu sorun, yardım lütfen...

kahhro

kahhro

Üye
net gelmiyor wifi bağlanıyor ama.

SilentOne

SilentOne

Üye
çok ilginç bağlanması lazım aslında

akar1976

Üye
çözümü bilen yokmu

cefre

Üye
bendede onyo tablet var android görüyo fakat bağlan diyon tık yok varsa çözüm ne bildirin

- - - Eklendi - - -

canım kardeşim bi de nasıl nerden yapacağımızı olupp olmayacağını bildiğinizi söleseniz ne olur girmediğim site yok yukarıda can android sitesini veren kardeşim bu site komple ingilizce offf offf

Üst Alt