Nokia E6 mı yoksa N8 mi ? Sizce ? yardımlarınızı bekliyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

doan993

Üye
    Konu Sahibi
Nokia E6 mı yoksa N8 mi ? Sizce ? yardımlarınızı bekliyorum
arkadaşlar nokia e6 ile n8 arasında kaldım sizce hangisini almalııyım?

doan993

Üye
    Konu Sahibi
bilmiyorum ya e6 nın dokunmatık ekran oluşu pek hoşuma gıtmedı acıkcassı.ama n8 de ilk çıktıgında iyi izlenim bırakmadı uzerınde.tuhaf bı durum

'Patron

Üye
n9u bekle mis gibi telefon gelıyor

N8'in fiyatı ile aralarında 150-200 lira fark var ve N8'in kamera artısı var elle tutulur olarak.
E6'da anna kullanıyor be arkadasım çok harika cihaz nokia shop bıktı bende 2 günde bir incelemeye gidiyorum
Ama tavsiyem N8.Eylülde fiyatlar düsecek deniyor nekadar dogru bilemem ama beklersen iyi edersin.Hem belki N9'da gelir fiyatlar düsene kadar

Bu iki seçenekte N8'i tavsiye ederim fakat anna gelirse, symbian'ın hali ortada..

doan993

Üye
    Konu Sahibi
n8 e anna guncellemsi gelmez mi ?

doan993

Üye
    Konu Sahibi
bekleyemem ) 20 gün içerisinde yurtdışından getirteceğim. yardımlarınız için teşekkürler

doan993

Üye
    Konu Sahibi
bataryası nasıl ? yogun kullanımda kaç gun dayanıyor ? yada kac saat

pRime.

Üye
bataryası nasıl ? yogun kullanımda kaç gun dayanıyor ? yada kac saat

Benimki normal kullanımda 3 gün rahat gidiyor ( konuşma, birazcık mesajlaşma, azıcık multimedia) ama telefondan telefona değişiklik gösteriyor bu mesela bazı arkadaşların şarjı 1 gün gidiyormuş. Benimki ise yoğun kullanımda (oyun, internet, konuşma, mesajlaşma, film seyretme resim, video vs. vs.) 1günü şarjı bitmeden rahatça görüyor.

doan993

Üye
    Konu Sahibi
bi arkdşımda gene aynı şeklde dedıgın gibbi soyledii..neyse yaaa hayırlısı olsn yardımın için teşşekrler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...