nokia e6 mı yoksa htc cha cha mı??

Sponsorlu Bağlantılar

Elektr0

Elektr0

Üye
ya ben tam anlamıyorum.Alayım mı yoksa sadece bu özellik yok diye almayayım mı?

Git bir mazaya nokıa e6 ı varsa bir ona bak birde nokıa nın Auto focus lu tellerinden birene önüne gazete al... çek ikisiylee hangisininki begenirsen onu al.. ama ben sana e6 alma demiyorum ... yada sırf gazete çekte demiyorum...+ bir özellik varken bu özellikten mahrum kalma diyorum... bu özelligi gör ondan sonra karar ver belki senin için önemli olmayacaktır... belki de çok begeneceksin...

yasargs07

Üye
    Konu Sahibi
Arkadasım profesyonel kamera istiyorsan makro çekimler yaparım doga resimleri çekerim çiçek böcek çekerim diyosan bu kamera yetersiz olabilir..
Karar senin ama kamerasında otofokus yok demek kamerası yok demek degil (h)
Saçma bi sorudur belki bilmiyorum ama anlamadığım için soruyorum.5800'ın kamerasından iyi mi?
Bu sorunun cevabı yeterli benim için.

Elektr0

Elektr0

Üye
Arkadasım profesyonel kamera istiyorsan makro çekimler yaparım doga resimleri çekerim çiçek böcek çekerim diyosan bu kamera yetersiz olabilir..
Karar senin ama kamerasında otofokus yok demek kamerası yok demek degil (h)

C7 deki kamera bana göre X6 dan kötü ... ya adamlar telefon üretiyor... önceki ürettikleri daha mantıklı...bir nedeni olmalı bu telefonlarda oo lensin kullanılmamasının..:nono:

----------Eklendi @ 19:45:00 ---------- Yazıldı @ 19:42:06 ----------

Saçma bi sorudur belki bilmiyorum ama anlamadığım için soruyorum.5800'ın kamerasından iyi mi?
Bu sorunun cevabı yeterli benim için.

bak oo telefonda carl zeis'i kullanmış..ve auto focus da mevcut..

yasargs07

Üye
    Konu Sahibi
bak oo telefonda carl zeis'i kullanmış..ve auto focus da mevcut..[/QUOTE]
Hangisi daha iyi?:aman2:

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Sana açıkça söylüyorum 5800'dan daha kötü olabilir kamerası çektigin nesneye göre fark bile atabilir 5800.
Çünkü 5800'ın kamerası çok iyi.Evet X6 dan kötü çünkü X6 çok çok iyi.Aynı sekilde 5800'ında otofokuslu makrolu carl zeiss'li 3.2 bir kamerası var.
X6 da 5.0 mp otofokus makro carl zeiss optik lens var.

Sen arkadasları çekerim,dügünlerde ailemi çekerim piknik yaparız denize gideriz çekeriz vs. dersen sana yeterde artar bile bu kamera.
Çüknü iyi ama özel makro çekim yakın çekim falan çekerken bulanıklık olur..

yasargs07

Üye
    Konu Sahibi

Sen arkadasları çekerim,dügünlerde ailemi çekerim piknik yaparız denize gideriz çekeriz vs. dersen sana yeterde artar bile bu kamera.
Çüknü iyi ama özel makro çekim yakın çekim falan çekerken bulanıklık olur..
Evet tam da dediğin gibi bu kesimi çekiyorum.O zaman bu bana fazlasıyla yeter.

yasargs07

Üye
    Konu Sahibi
El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Netten arastırabilirsin C7'nin sample fotograflarını ve youtubeden de arastırabilirsin örnek video çekimlerini bile izleyebilirsin.:oke:

yasargs07

Üye
    Konu Sahibi
Netten arastırabilirsin C7'nin sample fotograflarını ve youtubeden de arastırabilirsin örnek video çekimlerini bile izleyebilirsin.:oke:
Ben bir araştırayım,bakayım o zaman :good:
Zaten bu 3 fotoğrafta yeterli oldu ikna olmama ama olsun :islik

----------Eklendi @ 20:09:52 ---------- Yazıldı @ 20:06:33 ----------

bakmışken e6'nın da sample fotoğraflarına baktım Gerçekten çok iyi.Benim için yeter de artar düzeyinde.Bu telefonda karar kıldım.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Nokia E6 örnek videolar

[video=youtube;wtkL-gP2BN8]http://www.youtube.com/watch?v=wtkL-gP2BN8[/video]

[video=youtube;Pr8Y7X84Cew]http://www.youtube.com/watch?v=Pr8Y7X84Cew[/video]

[video=youtube;fNwN89tTcAU]http://www.youtube.com/watch?v=fNwN89tTcAU&feature=related[/video]

Örnek resimler

yasargs07

Üye
    Konu Sahibi
Evet gayet iyi.Hatta oldukça iyi.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Önemli degil kafanı kurcalayan baska sorular olursa sorabilirsin elimden geldigince yardımcı olurum sana

yasargs07

Üye
    Konu Sahibi
Önemli degil kafanı kurcalayan baska sorular olursa sorabilirsin elimden geldigince yardımcı olurum sana
Demin anna güncellemesi filan demiştin.Onlar nedir? İşletim sistemi iyi midir bu telefonun? Millet takmış android midir nedir ona.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Telefonun isletim sistemidir o. S^3 isletim sisteminin güncellenmis hali oluyor anna.Diger S^3 kullanan cihazlarda özellikle kamera ve internet tarayıcısında çok çok önemli yenilikler içeriyor.Tema ikoclarını falanda degisiyor ve E6 bunları içeriyor.Ama diger C7 olsun N8 olsun bunlar biraz daha bekleyecek anna güncellemesini..

yasargs07

Üye
    Konu Sahibi
e6 biraz daha önde yani onlara göre?

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
  • Beğen
Tepkiler: yasargs07

yasargs07

Üye
    Konu Sahibi
İsletim sistemi açısından öyle tabi.Laf aramızda kamera konusunda C7'den önde biraz:hih:
Sanırım bu anna'nın isi :ehe
Çok teşekkürederim vaktini bana ayırdığın için.Beni bilgilendirdiğin için.Hakkını helal et.Beraat kandilin mübarek olsun.İyi akşamlar :bye2: