nokia e6 mı yoksa htc cha cha mı??

Sponsorlu Bağlantılar

yasargs07

Üye
    Konu Sahibi
E6 isini görür dostum istediginden çok çok fazlasını hemde almadan önce inceleyebilirsin nokia shoplarda var.
Herseyi iyi güzel anlattık kafanı karıstırmak istemem ama dokunmatik telefonda daha kolay mesaj yazılıyor.Ama klavyede yazmak istiyorsan onu bilemem havası bi baska tabi :d:
Yok klavyeliye taktım bu sefer :aha:
Daha doğrusu telefona bakmadan mesaj yazmam gerekiyor bazen o yüzden.

demirkan_1999

demirkan_1999

Üye
bence htc al derim :oke:

yasargs07

Üye
    Konu Sahibi
bide bu batarya konusunda MAH filan bişeyler dönüyor.E6'da kaç mah yani benim anlayacağım şekilde şarj kaç gün gider?

----------Eklendi @ 18:58:26 ---------- Yazıldı @ 18:57:48 ----------

bence htc al derim :oke:
niçin??

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Dostum E6'da eksik bulamazsın.Bataryası 1500 mAh.Chacha ise 1250 mAh.
Telefonun bekleme sürelerine bakarsak E6 yine önde 744 saat buda esittir bir ay.
Yani telefon tahminime göre yogun kullanımda bile 2 günden fazla dayanır.Normal kullanımda 3'ü bulabilirsin :oke:

Elektr0

Elektr0

Üye
samsung galaxy pro vs HTC cha cha bir karşılaştır.. galaxy pro nun fiyatı 580TL %17 indirim var ve son 7 gün hepsiburadada. e6 da 850 TL ( çok fazla bence)

yasargs07

Üye
    Konu Sahibi
samsung galaxy pro vs HTC cha cha bir karşılaştır.. galaxy pro nun fiyatı 580TL %17 indirim var ve son 7 gün hepsiburadada. e6 da 850 TL ( çok fazla bence)
görüntülü görüşme önemli benim için.O yüzden vazgeçtim galaxy prodan.

----------Eklendi @ 19:09:21 ---------- Yazıldı @ 19:07:26 ----------

Dostum E6'da eksik bulamazsın.Bataryası 1500 mAh.Chacha ise 1250 mAh.
Telefonun bekleme sürelerine bakarsak E6 yine önde 744 saat buda esittir bir ay.
Yani telefon tahminime göre yogun kullanımda bile 2 günden fazla dayanır.Normal kullanımda 3'ü bulabilirsin :oke:
İşte buna bayıldım.Bıktım 5800da günde 2 batarya değiştirmekten.Gece yatarkene kadar dursa yeter bana zaten.Her gece yatmadan şarja takarım sorun yok.Ama 2 gün giderse benim için harika olur.Bu telefonu kaçırmamayı düşünüyorum.Şu an maddi imkanım el vermiyor ama 1 ay içinde alacağım inşallah.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye

Tabiki haklısın ama sabahtan beri sayıyorum kesinlikle hakediyor bu telefon.
N8'den C7'den olsun hiçbir farkı yok fiziksel klavye ve ekran dısında.
Hatta anna güncellemesi kullanıyor E6.S^3'e yani C7,N8,C6-01'e daha ne zaman gelecegi belli degil malesef bu anna güncellemesinin..

Elektr0

Elektr0

Üye
hayırlı olsun kardeş :oke:

----------Eklendi @ 19:12:54 ---------- Yazıldı @ 19:11:20 ----------

E6 nin 8Mp kamerasında carl zeiss imzası bulunuyor mu?

yasargs07

Üye
    Konu Sahibi
hayırlı olsun kardeş :oke:

----------Eklendi @ 19:12:54 ---------- Yazıldı @ 19:11:20 ----------

E6 nin 8Mp kamerasında carl zeiss imzası bulunuyor mu?
Ben anlamam valla carl zeiss filan :islik
diğer arkadaş baya bilgili ama.Peki bu oto fokus nedir? e6'da yokmuş otofokus.Çok mu gereklidir??

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Carl zeiss lens kullanılmıyor ama kamera iyi çekiyor ve 720p video kaydı var.:oke:
C7 ile aynı donanımda kamerası.

Otofokus önemli tabi otofokus fotograf çekerken sizin isinizi kolaylasıtırır yani netleme olayını kendisi yapar uygun ısık ve ortamı olsun olmasın en iyi kaliteyi sunmaya çalısır.Ama uygun ısık yakalandıgında kamerası iyi çekiyor C7'den biliyorum.Tabi önemli bir eksik sonuçta..

yasargs07

Üye
    Konu Sahibi
Carl zeiss lens kullanılmıyor ama kamera iyi çekiyor ve 720p video kaydı var.:oke:
o zaman bana sadece almak kalıyor (h)
çok teşekkürediyorum beni bilgilendirdiğin için.

Elektr0

Elektr0

Üye
Ben anlamam valla carl zeiss filan :islik
diğer arkadaş baya bilgili ama.Peki bu oto fokus nedir? e6'da yokmuş otofokus.Çok mu gereklidir??

evt benim için olmazsa olmazlardan gio aldım kamerada Auto focus olmasaydı almayacaktım.. makro mod ve auto focus benim için kesinlikle olmalı..

----------Eklendi @ 19:26:40 ---------- Yazıldı @ 19:22:12 ----------

Otofokus önemli tabi otofokus fotograf çekerken sizin isinizi kolaylasıtırır yani netleme olayını kendisi yapar uygun ısık ve ortamı olsun olmasın en iyi kaliteyi sunmaya çalısır.Ama uygun ısık yakalandıgında kamerası iyi çekiyor C7'den biliyorum.Tabi önemli bir eksik sonuçta..

ben begenemedim gitti şu C7-C6-01-E7-E6 nokıa neden bu modellerinde Carl zeis imzasını kullanmıyor...:off: ooo telefonları bu yüzden begenmiyorum..

yasargs07

Üye
    Konu Sahibi
Telefonu elime almadan anlayamam bende.En iyisi gidip bi nokia shopda telefonu kurcalayayım.Fotoğraf filan çekeyim.İyi çekerse (inşallah) alayım.Çekmezsede alayım ya fotoğraf makinası diye bişey var :pro:

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
8 Mp kamera koyup carl zeiss optik otofokus makro falan koyarlarsa maliyet artar sanırım o yüzden kullanmıyorlar.
Ama N86 ve N8 de yüksek piksel ve carl zeiss var belkide nokia'nın felsefesi bu..:hmmm
Ayrıca gio'nun kamerasını ben pek begenmedim otofokus olması yetmiyor kaliteli lense ve flashda gerekli :pro2:

Elektr0

Elektr0

Üye
Telefonu elime almadan anlayamam bende.En iyisi gidip bi nokia shopda telefonu kurcalayayım.Fotoğraf filan çekeyim.İyi çekerse (inşallah) alayım.Çekmezsede alayım ya fotoğraf makinası diye bişey var :pro:

ben hiç kullanmam valla d.f.makinasi felan cep telefonum dururken LG Kp320 nin 3 Mp lik kamerası bile benim için çok çok iyi... gerek yok 8Mple sonuç da 8 olursa kalitesi degil baskı boyutu artıyor...

yasargs07

Üye
    Konu Sahibi
ben hiç kullanmam valla d.f.makinasi felan cep telefonum dururken LG Kp320 nin 3 Mp lik kamerası bile benim için çok çok iyi... gerek yok 8Mple sonuç da 8 olursa kalitesi degil baskı boyutu artıyor...
ya ben tam anlamıyorum.Alayım mı yoksa sadece bu özellik yok diye almayayım mı?

Elektr0

Elektr0

Üye
giomda bir sorun yok her telefon gibi gündüz mükemmel v gece kötü çekiyor. N8(hariç)+ Kp320 de var bende oda gzl... video benim için önemli degil.... fotograf kalitesi yeterli seviyede..

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
ya ben tam anlamıyorum.Alayım mı yoksa sadece bu özellik yok diye almayayım mı?

Arkadasım profesyonel kamera istiyorsan makro çekimler yaparım doga resimleri çekerim çiçek böcek çekerim diyosan bu kamera yetersiz olabilir..
Karar senin ama kamerasında otofokus yok demek kamerası yok demek degil (h)