Türe
Üye
dediklerinin hepsi soğru arkadaşım katılıyorum zaten.Kullanımıza göre değişir,eyer ki mesajlaşma,arama,internette gezinme,video izleme,müzik dinleme vs
İşlemciyi yoran uğraşlarla uğraşıyorsanız,telefonunda şarjı azalır.
28 bekleme süresi stand-by açılımı ise;
Nesenenin,hiç ellenmeden kedi halinde beklemesi.
Ayrıca telefonunuz kullanırken ısınıyorsa çok normal,korkmanız gereken telefonunuzla uğraşmadan ısınmasıdır.
Ne demek kardeşim.dediklerinin hepsi soğru arkadaşım katılıyorum zaten.
kafama takılan aynı telefonu 3gün aynı şarzla kullananlar var kullanım şartları aynı olmasına rağmen.
sorun nerede onu çıkarmaya çalışıyorum.
sıkıntı teldeyse servise vereceğim fazla zaman geçmeden.
E6cılara bir anket tabiriyle
teşekkür ederim ilgine
Wave'i vitrinde teşir cihazı olarak aldım ama almaz olaydım dedim,kullanmışlar telefonu bana,o telefon sıfır kullanılmadı,dokunulmadı dedi.e72'm biryıla yaklaştı,hala 4gün gidiyor.E6'mla aynı bataryayı kullanıyor.1500 miliamper.kapasitif ekranlı telefonların bir dezavantajı sanırım.ekran büyüdükcede tüketim artıyor.C3ün daha uzun gitmesi lazım çünkü jawa tabanlı fazla özelliği olmayan bir cihaz ama onunda batayasını küçük ve amperi düşük batarya konulmuş.1500lük batarya konulsaydı ona 10 gün giderdi şarzı. Servisten bende çok muzdarip olmuştum zamanında ama söke söke sıfırını aldım cihazın.ama tabi 6ay telefonu kullanamamıştım ilk çıktığı zaman almıştım e72yi,yenisi elime geçene kadar üstüne n8 ve e7 çıkmıştı,benimki demode olmuştu.
ısınma bende de oluyor, fakat sarjı 5 gün dayanıyor bende, ki bende her gün telefonlaşan mesajlaşan biriyim
Kullanım tarzımız hemen hemen aynı,belki biraz daha fazladır benimki,2 güne çıktı süresi.e72im 4gün gidiyor hala, 8ay oldu alalı.eşim kullanıyor son 2aydırilk 1 ay 1 gun gitti şlmdi 2 ila 2 bucuk gun kullanıyorum. Mesajlasma ve arama yok denecek kadar az internetide servisteyken kullanıyorum kalan butun zaman ekran kapalı ben aldıgıma pişmanım açıkcası e72 mde 2 gun gıdıyordu.
Saol abi yeni gördüm yazınıdirek tüketici haklarına gidecektin.ewde yatana kadar cihaz en azından işlemlerin yürürdü.
Ve hiçbir zaman standdaki ürünü almıyacaksın.herdaim kapalı kutu.ben bandrolüne,kutu üzerindeki imei numaralarına kadar inceliyorum telin arka kapağını açıp karşılaştırıyorum..
Bu sana kötü bi tecrübe olsun,geçmiş olsun

Benim E6 da öyle.28 gün bekleme süresi diyorlar nokia sitesinde.bütün wifi ile ilgili şebekeyle ilgili herşey kapalı.çift modda kullanıyorum.sadece biraz internete giriyorum.koyu tema kullansamda aynı.doğru dürüst konuşmam yok,mesajım hiç yok.1 ay oldu alalı.hala 1gün gidiyor.
e6 kullanıcıların hepsimi böyle