nokia e6 ısınma ve sarj

Sponsorlu Bağlantılar

Türe

Türe

Üye
    Konu Sahibi
nokia e6 ısınma ve sarj
arkadaslar bı hafta once e6 aldm . Telefonun bekleme suresı 28 gun ama telefonun sarjı bana 1 gun gıdıyor . 2. Sorunumsa ısınmayla ılgılı . Telefonum 2dk kullanımdan sonra bıle asırı ısınıyo telefona zarar gelmesınden korkuyorum yardımcı olursanız sevınırım :/

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
şarzı bilmem ama ısınmasından bi şey olmaz. Galaxy s2'de de oluyor :oke:

----------Eklendi @ 11:30:52 ---------- Yazıldı @ 11:29:52 ----------

şarzının 1 gün gitmesi garip.benimki Ilk aldığımda bana bile 2 3 gün gidiyordu.

Türe

Türe

Üye
    Konu Sahibi
nokıa x6 bıle 2 gun gıdıyordu sarj . Islemcı hızı yuksek olan telefonlarda oluyo sanırım bu :oke:

YkPkY

YkPkY

Üye
Benim E6 da öyle.28 gün bekleme süresi diyorlar nokia sitesinde.bütün wifi ile ilgili şebekeyle ilgili herşey kapalı.çift modda kullanıyorum.sadece biraz internete giriyorum.koyu tema kullansamda aynı.doğru dürüst konuşmam yok,mesajım hiç yok.1 ay oldu alalı.hala 1gün gidiyor.

e6 kullanıcıların hepsimi böyle

maxirabit

maxirabit

Üye
Kullanımıza göre değişir,eyer ki mesajlaşma,arama,internette gezinme,video izleme,müzik dinleme vs
İşlemciyi yoran uğraşlarla uğraşıyorsanız,telefonunda şarjı azalır.

28 bekleme süresi stand-by açılımı ise;
Nesenenin,hiç ellenmeden kedi halinde beklemesi.
Ayrıca telefonunuz kullanırken ısınıyorsa çok normal,korkmanız gereken telefonunuzla uğraşmadan ısınmasıdır.

YkPkY

YkPkY

Üye
Kullanımıza göre değişir,eyer ki mesajlaşma,arama,internette gezinme,video izleme,müzik dinleme vs
İşlemciyi yoran uğraşlarla uğraşıyorsanız,telefonunda şarjı azalır.

28 bekleme süresi stand-by açılımı ise;
Nesenenin,hiç ellenmeden kedi halinde beklemesi.
Ayrıca telefonunuz kullanırken ısınıyorsa çok normal,korkmanız gereken telefonunuzla uğraşmadan ısınmasıdır.
dediklerinin hepsi soğru arkadaşım katılıyorum zaten.
kafama takılan aynı telefonu 3gün aynı şarzla kullananlar var kullanım şartları aynı olmasına rağmen.
sorun nerede onu çıkarmaya çalışıyorum.
sıkıntı teldeyse servise vereceğim fazla zaman geçmeden.
E6cılara bir anket tabiriyle

teşekkür ederim ilgine

maxirabit

maxirabit

Üye
dediklerinin hepsi soğru arkadaşım katılıyorum zaten.
kafama takılan aynı telefonu 3gün aynı şarzla kullananlar var kullanım şartları aynı olmasına rağmen.
sorun nerede onu çıkarmaya çalışıyorum.
sıkıntı teldeyse servise vereceğim fazla zaman geçmeden.
E6cılara bir anket tabiriyle

teşekkür ederim ilgine
Ne demek kardeşim.
Ama bu dokunmatiklerin kronik sorunu oldu.En iyisi bile 2. günü çıkarmıyor f ull kullanımda.
Ekstradan wave 2 ve c3-00 var,c3 2 gün dayanıyor aralıksız mesaj yazıyorum,arama yapıyorum,internette geziniyorum tabi dayanıyor.
Batarya konusunda dayanıklı olan telefonlar şu anda;
c3-00
e63
e72
e71
Bu model olanları gerçekten daha fazla dayanıyor bataryaları.
Birde x1-00 var ama onda messaj bile yazılmaz.

Ekleme;çok büyük bir sorun olmadıktan sonra bence garantiye vermeyiniz,düzelteceklerine bozabiliyorlar.Başıma geldi.

YkPkY

YkPkY

Üye
e72'm biryıla yaklaştı,hala 4gün gidiyor.E6'mla aynı bataryayı kullanıyor.1500 miliamper.kapasitif ekranlı telefonların bir dezavantajı sanırım.ekran büyüdükcede tüketim artıyor.C3ün daha uzun gitmesi lazım çünkü jawa tabanlı fazla özelliği olmayan bir cihaz ama onunda batayasını küçük ve amperi düşük batarya konulmuş.1500lük batarya konulsaydı ona 10 gün giderdi şarzı. Servisten bende çok muzdarip olmuştum zamanında ama söke söke sıfırını aldım cihazın.ama tabi 6ay telefonu kullanamamıştım ilk çıktığı zaman almıştım e72yi,yenisi elime geçene kadar üstüne n8 ve e7 çıkmıştı,benimki demode olmuştu.

maxirabit

maxirabit

Üye
e72'm biryıla yaklaştı,hala 4gün gidiyor.E6'mla aynı bataryayı kullanıyor.1500 miliamper.kapasitif ekranlı telefonların bir dezavantajı sanırım.ekran büyüdükcede tüketim artıyor.C3ün daha uzun gitmesi lazım çünkü jawa tabanlı fazla özelliği olmayan bir cihaz ama onunda batayasını küçük ve amperi düşük batarya konulmuş.1500lük batarya konulsaydı ona 10 gün giderdi şarzı. Servisten bende çok muzdarip olmuştum zamanında ama söke söke sıfırını aldım cihazın.ama tabi 6ay telefonu kullanamamıştım ilk çıktığı zaman almıştım e72yi,yenisi elime geçene kadar üstüne n8 ve e7 çıkmıştı,benimki demode olmuştu.
Wave'i vitrinde teşir cihazı olarak aldım ama almaz olaydım dedim,kullanmışlar telefonu bana,o telefon sıfır kullanılmadı,dokunulmadı dedi.
Telefonu açtım içinde mesajlar,aramalar bile duruyordu.
Başka bir yerden alıcaktım oda 2 gün beklemen lazım dedi.Okadar vaktim yoktu,diyer telefonumda bozuktu.

Biraz aceleye geldi wave'i almam.Sonralarıda sorunu çıktı telefonun,sinayli bir anda gidiyordu 10 dakikalık aramada kulağımı yaktığını bilirim.
Telpaya gönderdim onlarda sadece yazılım yükleyip geri gönderdi.Değişim istiyorum dedim yada paramı verin dedim.Kime şikayet ediyorsanız edin dediler.

Sonra dilim yanınca telefon yönünden c3 aldım ozamanlar turkcellin kampanyası vardı ama bu kez açılmamış aldım.
Tekrardan dokunmatiğe geçiyim dedim,c6 aldım şimdiyse c6'yı kullanıyorum wave'de bir köşede kömür haliyle duruyor.

YkPkY

YkPkY

Üye
direk tüketici haklarına gidecektin.ewde yatana kadar cihaz en azından işlemlerin yürürdü.
Ve hiçbir zaman standdaki ürünü almıyacaksın.herdaim kapalı kutu.ben bandrolüne,kutu üzerindeki imei numaralarına kadar inceliyorum telin arka kapağını açıp karşılaştırıyorum..
Bu sana kötü bi tecrübe olsun,geçmiş olsun

bycentaur

Üye
ısınma bende de oluyor, fakat sarjı 5 gün dayanıyor bende, ki bende her gün telefonlaşan mesajlaşan biriyim

YkPkY

YkPkY

Üye
ısınma bende de oluyor, fakat sarjı 5 gün dayanıyor bende, ki bende her gün telefonlaşan mesajlaşan biriyim

hay maaşallah 5gün.inanılmaz birşey.pek internet kullanmıyorsun o zaman

mustione

Üye
ilk 1 ay 1 gun gitti şlmdi 2 ila 2 bucuk gun kullanıyorum. Mesajlasma ve arama yok denecek kadar az internetide servisteyken kullanıyorum kalan butun zaman ekran kapalı ben aldıgıma pişmanım açıkcası e72 mde 2 gun gıdıyordu.

YkPkY

YkPkY

Üye
ilk 1 ay 1 gun gitti şlmdi 2 ila 2 bucuk gun kullanıyorum. Mesajlasma ve arama yok denecek kadar az internetide servisteyken kullanıyorum kalan butun zaman ekran kapalı ben aldıgıma pişmanım açıkcası e72 mde 2 gun gıdıyordu.
Kullanım tarzımız hemen hemen aynı,belki biraz daha fazladır benimki,2 güne çıktı süresi.e72im 4gün gidiyor hala, 8ay oldu alalı.eşim kullanıyor son 2aydır

ozzytaste

ozzytaste

Üye
Valla bende 5 gün cıvarında kullanıyorum. Symbian anna yüklenmesi için Nokia Store verip servise yolladım. Flashlayıp yüklediler. Belki ondandır. Sonuçta sıfırdan yazılım yüklendi.

sa-rp

Üye
ve şarj olurken usb girişinde bi ışık yanıo sizde de war mı bu ışıkkkk acil cvbbbb !!!!!!!!!!!!!!!

hido4444

Üye
bendede aynı sorun oldu e6lırın biçoğunda var galiba 2 kez servise gönderdim şimdi biraz iyi mormal kullanımda 3 gün zor gidiyor anakartını değiştirdiler telefonun telefon acılmış oldu vidalarıbnı yalama etmişler ayrıca bi vidasıda takılmamıştı almış oldum bikere şansıma boyle cıktı bir arkadaşımda sıfır aldı onukinin şarjı 5 gün gidiyor ama güç tasarruf modunda bende güç tasarruf modunda kullanıyorum zar zor 3 gün gidiyor

----------Eklendi @ 23:01:18 ---------- Yazıldı @ 23:00:17 ----------

evet bütün e6lar şarj olurken o ışık yanar hatta batarya zayıf dediği zaman da yanıp sönüyor o ışık

maxirabit

maxirabit

Üye
direk tüketici haklarına gidecektin.ewde yatana kadar cihaz en azından işlemlerin yürürdü.
Ve hiçbir zaman standdaki ürünü almıyacaksın.herdaim kapalı kutu.ben bandrolüne,kutu üzerindeki imei numaralarına kadar inceliyorum telin arka kapağını açıp karşılaştırıyorum..
Bu sana kötü bi tecrübe olsun,geçmiş olsun
Saol abi yeni gördüm yazını:)
9. ayda makhemeye vermiştim zaten ama bu gün sonuçlandı ve haklı buldular.
Fatura ücretini geri ödüyecekler:)

realplayer2

realplayer2

Üye
şarj sıkıntısı bende de var ama şarjda iken 3g ile saatlerce internete felan giriyorum ama buz gibi telefon hiç ısınmıyo bazen elime alırken korkuyorum o derece yani ısınma bitti anna ile

hhhaaasssaaannn

Üye
Benim E6 da öyle.28 gün bekleme süresi diyorlar nokia sitesinde.bütün wifi ile ilgili şebekeyle ilgili herşey kapalı.çift modda kullanıyorum.sadece biraz internete giriyorum.koyu tema kullansamda aynı.doğru dürüst konuşmam yok,mesajım hiç yok.1 ay oldu alalı.hala 1gün gidiyor.

e6 kullanıcıların hepsimi böyle

bende e6 alalı yaklasık 2 ay falan oldu aldıgmdn berı bı kere 3 gun gttgı olsu o da guc tasarruf modunda..
normal zamanda da guc tasarruf modunda kullanıyorum hep ama 1 en fazla 2 gün gıdıyor..
aynı kullanım da senınkı gıbı..