Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
nokia e6 batarya
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
obenix
Üye
Konu Sahibi
nokia e6 batarya
arkadaşlar nokia e 6 batarya konusunda en uzun ömürlü diye lansmanını yapıyor benim bataryam ekonomik olarak da kullansan en fazla 4 gün (96 saat) gidiyor
kullanan varmı öylemi yoksa problemmi var... tşk ederimmm
anılbaran
Üye
en fazla 4 gün gidiyo diyon dostum sen bizle dalgamı geciyon 4 gun daha ne istiyon süper işte
fatih982
Üye
kötü gitmiyormuş ama çokta iyi değil benim c7 nin bataryası bile normal kullanımda 3 gün gidiyor e72 nin 6 gün gittiğini gördüm telefonunu bir güncelle güncel yazılım varsa 1500 lük bataryanın daha fazla gitmesi lazım
waycell
Üye
e6 qwertynin yanında dokunmatik ekranı olduğu için 4 gün normaldır
pRime.
Üye
bekleme süresi 1 ay e6'nın. normal kullanımda en azından 7-8 gün gitmeli.
La halinize şükredin benim eski tel olan c6-01 1,5 gün zor gidiyodu
Fersah34
Üye
ALırken telefonu öve öve bitiremediler kötü değil fakat batarya gerçekten sıkıntılı arkadaşlar. Güç tasarrufu felan cacık batarya tırt. Bu konuda çözüm bulamadım bende.
ylnzkrt17
Üye
aynen batarya çok tırt kesinlikle bir gün görüyor görmüyor özelliklerini kıstıkdan sonra napıyım ben bu telefonu bıde sarj olurken acaip ısınma sorunu var o arkadaş 4 günü cok iyi görüyosun şükret haline bence..
MrCommanDTr
Emekli Yönetici
şarj olurken her cihaz ısını normaldir.. 4 gün şarj bence gayet iyi batarya kalibrasyonu deneyin birde s3 genelde mevcut konu.