Nokia E6-00 Symbian belleden annaya versiyon düşürmek _YARDIM_

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

IoweU

Üye
    Konu Sahibi
Nokia E6-00 Symbian belleden annaya versiyon düşürmek _YARDIM_
Merhaba arkadaşlar ,

bi sorunum var foruma bunun için üye oldum yardım ederseniz çok sevinirim.

Bir hafta önce telefonuma güncelleme vs. gibi şeyler geldi,hep iptal ediyordum ama o sefer kabul ettim. Bu işlerden hiç mi hiç anlamam,bilseydim kabul etmezdim, neyse bir de baktım ki telefonum symbian belle olmuş.Bunu internette araştırdım sadece bu sitede gördüm çözümünü, fakat dediğim gibi bu işten hiç anlamıyorum ve telefonumun yeni haline de alışamadım bir türlü.Telefonu alalı 7 ay oldu , garantisi devam ediyor Nokia bayilerine sordum böyle birşeyin olması imkansız , garantiye de gönderseniz çözemezsiniz, dediler. Ama gördüm ki bi çözümü var, her adımı tek tek anlatabilecek birine acilen ihtiyacım var yardımcı olur musunuz?

full force

full force

Üye

ilginiz için teşekkür ederim ama diyorum ya hiç anlamıyorum orada yazılan şeyler bana arapça gibi geliyor (:
adım adım bilgi almam gerekiyor.

ben hiç annaya dönmeyi düşünmediğim için bir bilgim yok ama o konuyu açan arkadaşa sorarsan açıklayabilir(onun adına konuşmuyorum tabiki :) )

- - - Eklendi - - -

burada adım adım anlatılmış, bir sorun olursa bu konudan daha iyi yardım alabilirsin.

http://www.maxicep.com/s-3-cfw-modi...-c6-x7-vb-guncelleme-29-02-2012-a-586501.html

haklı :)

IoweU

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler (:

IoweU

Üye
    Konu Sahibi
Sorun haloldu (: ltfcn01 sayesinde, kendisine burdan tekrar teşekkür ediyorum,
herkese teşekkürler, iyi forumlar..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt