nokia e55 satılmaya başladı. görüşleriniz?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mutluadam

Üye
    Konu Sahibi
nokia e55 satılmaya başladı. görüşleriniz?
arkadaşlar nokia e55 nisan 2 itibarıyla Türkiyede satılmaya başlandı. ben 5800 xm mi 2. kez teknik servise gönderdim bazı sorunlardan dolayı. belki e 55 ile değiştiririm diye düşünüyorum şarj ve dokunmatik konularından ötürü. kullananlar ve bilgisi olanlar e55 hakkındaki görüşlerini yazabilirmi?

melikoglu

melikoglu

Üye
Ben aldım iki aydır kullanıyorum tek kelimeyle harika.quickoffice ve ovi navigasyon süper çalışıyor şarzı bence en fazla gideni.klavyeye alışmak zaman alıyor fakat alışınca çok hızlı yazabiliyorsunuz.

mutluadam

Üye
    Konu Sahibi
melikoğlu saol. peki işte yatırım anlık borsa verileri ve mynet sohbet canlı borsa sayfalarına giriyormu, yani bilgisayarda açılan java sayfalara..? bir denermisin? şarjı günlük ne kadar internete giriyorsun bilmiyorum ama ne kadarlık internet kullanımında ne kadar gidiyor bunun bilgisini verebilirmisin?

--------------- Ekleme ---------------

evet arkadaşlar ilgilenen yokmu nokia e55 ile?

mutluadam

Üye
    Konu Sahibi
alla alla yokmu ilgilenen nokia e55 ile?

eQooo

eQooo

Üye
bencede güzel tel.... klavye alışmak gerekiyor...tüm e serilerinde olduğu gibi dış ses olayı az bilginize...

adasahilleri

adasahilleri

Üye
600mhz işlemci 128mb ram ile programlarda çok hızlı.ancak arayüzü normal nokiaların hızında nedense.belki ilerde firmware çıkar yükleriz.şuana kadar çok değişik nokia modelleri kullandım şarjı en fazla gideni bu.1500mAh batarya gücü var.klavyeye ilk başta alışmak zor ama inat edip alışınca normalden çok daha hızlı yazılabiliyor.
iş telefonu diye geçiyor doğru.telefonun heryeri siyah beyaz:) kamera auto focus değil ama iyi çekiyor.3.2 mp biraz düşük.dış hoparlör sesi klasik E serisi .. çok fazla çıkmıyor.yani multimedya özelliklere önem verenler için uygun değil diyebiliriz.Ama gps navigasyona bağlanma hızı wifi bağlanma ve kullanma hızları çok iyi

srooyunu

Üye
tutmadi ...

nokia n99i

Üye
arkadaşlar bence bu telefon mükemmel alalı 2 hafta oldu yemin ederim resmen telefona hayran kaldım tavsiye ederim

Captain

Üye
bu telefonun klavyesi tam olarak nasıl yani nasıl yazılıyor kullanan arkadaşlar yorum yapabilir mi ?

Crimean

Üye
Bende yeni aldım, Cihaz güzel, Klavyeye alışmak lazım, bir tuşta 2 harf olması avantaj bence, ancak Türkçe karakter yazmaya kalkınca biraz kafam karışıyor, hiç İngilizce Klavyeli bir bilgisayarda Türkçe karakter yazdınız mı? Onun gibi birşey oluyor. Örneğin "JK" ve "L" tuşları var. Ama "L" yazmak için "JK" tuşuna 3 defa basmanız lazım. "L" tuşunu "İ" ve "Ş" için kullanmanız lazım. İngilizce klavyeye geçiş oluyor mu bilmiyorum. T9 ile acaip hızlı yazılabiliyormuş, denemedim. Birde ben arama ve arama durdurma tuşlarına çok rahat basamıyorum, biraz dar kalmış. Onun dışında Q tuş takımından ve kısayollardan memnunum.

FenerbahceMKA

FenerbahceMKA

Üye
e55 gerçekten çok iyi bi telefon ama daha çok iş insanlarına hitap ediyor öğrenci milletinde tutmaz ... :ehe

sdstc

Üye
2 hafta önce ben de aldım bir adet hızı gerçekten kullandığım nokialara göre iyi. herkes hack yapıyor ama ben anlamam o işlerden orjinalliğini bozmak istemiyorum :)

Yelomi

Üye
bende aldım.Hersekilde harika..!!!

mitat03

mitat03

Üye
bu fiyata bu telefon alınmaz hiç tafsiye etmem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt