Nokia E55-Nokia E72 Arasında Kaldım Hangisini tavsiye Edersiniz ? Neden ?

Sponsorlu Bağlantılar

E55 mi E72 mi ?

• E55

Kullanılan: 2 28.6%
  • E72

Kullanılan: 5 71.4%

• Kullanılan toplam oy
    7
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Türe

Türe

Üye
    Konu Sahibi
Nokia E55-Nokia E72 Arasında Kaldım Hangisini tavsiye Edersiniz ? Neden ?
uzun zamandır telefon değiştirmek istiyordum . şu an ki telefonum 5800 . fakat e55 ve e72 yi gördükten sonra telefonumu değiştirmeye karar verdim . e55 le e72 arasında kaldım . hangisini almamı nerirsiniz , artıları eksileri nedir açıklayarak yazarsanız çok sevinirim.:bilmm şimdiden teşekkürler yardımlarınız için . benim gönlüm e55 ten yana .:evet::oke:

alemburda

alemburda

Üye
E55 artıları - eksileri
+ e55 küçük zarif büyük durmuyor
+ 600mhz işlemci bugüne kadar hiç donmadı
- update bir türlü çıkmıyor ya önemsemiyorlar yada telefonda herangibi bir hatası yok.
- ses çok az çıkıyor bunda çok ciddiyim öyle böyle değil. (kulaklıkta bile aynı az ses)
- 2 gb hafıza kartı zaten içinde ovi haritası geliyor yani 1.5 gb
- yanında verilen kulaklık 6300'ın kulaklığı resmen dalga geçmişler xD

E72 artıları - eksileri
+ 5mp kamera
+ sıklıkla update çıkıyor
+ yanında 4gb hafıza kartı ile geliyor
+ ses e55'e göre daha yüksek !
+ kulaklığı kaliteli
- büyük kaba

her 2 telefonda fp2 yani fazla efekt yok.

Son yorum ben e55 aldım fakat inan ki E5'in çıkmasını bekliyordum ve şuan olsa E5'i tek geçerdim.

Starsley

E72 her türlü

Türe

Türe

Üye
    Konu Sahibi
benim için en önemli olan şeyler rahat mesajlaşma , internet , bir de telefonun hızı . kulaklığı daha sonra kendim güzel bir tane alablrm o çok problem dğl sesinin az çıkması da sonuçta iş telefonu ;) ama e72 de çok kaba duruyo:hmmm

alemburda

alemburda

Üye
benim için en önemli olan şeyler rahat mesajlaşma , internet , bir de telefonun hızı . kulaklığı daha sonra kendim güzel bir tane alablrm o çok problem dğl sesinin az çıkması da sonuçta iş telefonu ;) ama e72 de çok kaba duruyo:hmmm

İlk zamanlar sorun yaşarsın ama sonra alışır elin rahat kullanımı var. İnternette sorun çıkarmıyor fakat telefon hafızasını kullandığı içi ovi güncellemeleri pyton güncellemelerini yapma hem hepsini güncellemiştim geriye 10mb zor kalıyor. Q klavyesiz olsun ama tipi aynı olsun diyorsun e52 aynısı sadece tuşlar normal. :oke:

Türe

Türe

Üye
    Konu Sahibi
e55 beyaz alıyorum bugün :oke:

--------------- Ekleme ---------------

hepinize teşekkür ediyorum :oke::d:

Neverex

Üye
Bana kalırsa E72 alman mantıklı olurdu ama sen kararını vermişsin E55 de güzel telefon. ;)

zepkynear

zepkynear

Üye
her türlü 5800 :)

Türe

Türe

Üye
    Konu Sahibi
:d: Nokia X6 aldım :islik:aha::oke:

Starsley

Hayırlı olsun güle güle kullan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt