Nokia E50

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

aybata

Üye
    Konu Sahibi
Nokia E50
Merhaba,

geçenlerde E50 aldım şimdilik gayet memnunum. hiç bir sorun yaşamadım ve çok hoşuma gidiyor. sadece açılırken biraz bekliyor o sorunu çözemedim tek.

onun dışında telefonu en üst performans ile kullanmak için neler yapılabilir..

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Açılışta beklemesi gayet normaldir çünkü e50 s60 platformunu kullanan bir cihazdır.

Telefonunuz hayırlı olsun.

Ozan

Admin
Performans kaybı olmaması için gereksiz uygulamalar, kullanmadıgınız uygulamalar yüklemeyin, telefon rehberini sim kartınızda tutabilirsiniz, resim ve tüm medyaları da hafıza kartınızda tutun tam verim alırsınız

hemen belirtiyim telefonun işlemci hızı 232 mhz

POWER

Üye
Dostum telefon hafızasını mümkün olduğunca boş tut.sonra arama kaydını sürekli temizle.İletildi raparorları felan...

aybata

Üye
    Konu Sahibi
dediklerinizin çoğunu yapıyorum sanırım bilinçaltı oluşmuş (:

zaten extra yüklü olan tek program garanti şifrematik ve sudoku oyunu. bu ikisi vazgeçilmez benim için (:

ayrıca telefonumda mesaj dahil hiç birşey saklamıyorum.

bir tek telefon rehberi biraz kabarık oldugundan sadece telefon rehberi olarak telefon hafızasını tutuyorum.

bir arkadaş işlemci hızı 232mhz demiş bilgisayar için düşününce gayet berbat ama telefonda bu hız iyimidir. iki aletin (pc - telefon) karşılaştırınca yaptıgı uygulamalar ve boyutları çok iyi gibi geliyor ama tabi 232mhz pc deki 232 mhz ye denk midir onu bilemem..

teşekkürler cevaplar için..

yanlız aklıma 1-2 soru daha geldi. benim en çok kullandıgım bi özellik ajandası. fakat 6230i de iken dogum günü gibi bir seçenek vardı burda bulamadım.
diğer bir soru da telefon rehberinde bir kişiye ait 3-4 telefon olabiliyor. burda öncelikli seçme gibi bir şansım var mı ? bulamadım çünkü..

Ozan

Admin
Sorularınıza cevap veremiycem ama 232 Mhz saniyede 232 milyon işlem yapabilme kapasitesidir fakat bilgisayarla fazla karıştırılmamalı yani bilgisayar işlemcilerinde önbellek ve veriyolu çok ve çok daha yüksektir, bunlarda kb lerle sayılacak önbellek, Khz ile sayılacak veriyolu hızı var O yüzden işlemlerde tıkanıklık olur yoksa telefonda kitlenme olmaz çünkü işlem kapasitesi saniye başına çok yüksek bi değer.

ocanbey

Üye
bundan 9 yıl önce satılan işlemcilerin hızlarını hatırlayalım mı?mmx 166/233/266 mhz. evet. 232 mhz işlemci demek saniyede 232 milyon işlem yapmak demek. bu arada bundan 10 yıl önce bu pcler 8 mb bellek ile çalışıyordu. bu telefonlar kaç mb ile çalışıyor ?

teknoloji iyi gidio. ayrıca piyasa da ki pek çok symbian lı telefonun hızı 200 mhz in altında. bu hızın önceki kralı 220 mhz ile 6630 idi. yeni kral orta ısnıfta e50 sanırım... diğer tellerin şu an ki işlemci hızlarını bilmioyurm...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...