NOKİA E50+Acil Satılık+2Gb bellek yanında ;)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

remixersiz

Üye
    Konu Sahibi
NOKİA E50+Acil Satılık+2Gb bellek yanında ;)
Gri renkte ve az kullanılmış(6 Ay)
1.5 yıl garantisi hala devam ediyor.
Sıradışı ses özelliklerinin arasında değişik bölgelerde arama yapılabilmesini sağlayan quadband GSM, yüksek kalite telefon hoparlörleri ve gelişmiş ses komutları bulunmaktadır.
70MB'a kadar dahili hafıza ve microSD kart desteğiyle geniş hafıza kapasitesi
Web sayfaları, görüntüler ve belgelerin(word-excell-powerpoint-PDF) kolay görüntülenmesi için geniş, yüksek çözünürlükte ekran.
EDGE (EGPRS) ile hızlı veri bağlantıları
2 megapiksel kamera
S60 yazılımı

FİYAT : 170 TL

05446637247 YADA [email protected] dan ulaşabilirsiniz.

blackcastle

blackcastle

Üye
maaşallah iyi fiyat çekmişsiniz. 0 ı ne kadar ki zaten.

remixersiz

Üye
    Konu Sahibi
maaşallah iyi fiyat çekmişsiniz. 0 ı ne kadar ki zaten.

Arkadaşım piyasaya da bi zahmet sen bak kaç paraymış gör... Ama yine de bilgilendirme olsun diye diyorum : nokia e50 sıfır fiyatı 200-240tl arası ve içinde bellek diye bişey de yok... ben yanında bir de 2GB bellek veriyorum.. e daha ne yapalım :)

blackcastle

blackcastle

Üye
Ben biliyorum piyasayı 0 ı max. 200 tl bazen indirimlerde 180 e bile olabilir. Ama normal fiyatı 200 210 civarı. içinde 512 lik h kartı olur. zaten 2 lik h. kartlarıda 15 tl. Hak veriyorum sanada 6 ay önce iyi para vermişsindir. Ama tavsiyem gerçekten satmak istiyorsan fiyatı 140 TL civarına çekeren satılır.

tmrcntmr

tmrcntmr

Üye
max.edeceği 100 tl o cihazın sahibinden.com a bak ne kadarmış piyasası inşallah o fiyata satılır

yılmazoğlu

Üye
e 50 ler 1.3 megepixel olmuyo

tarum1996

Üye
kardeş afyonlumusun.afyonluysan ve fiyatta indirime gidersen alabilirim birkaç şey vererek

alixkandemir

Üye
Elaalinden 100lira veririm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt