gunesmubin
Üye
Nokia E5 Sorunlarım
Selamlar,
Yeni aldığım Nokia E5 telefonumla ilgili bir kaç soru ve sıkıntımı paylaşacağım. Bu konuda bana yardımcı olursanız çok sevinirim.

Yeni aldığım Nokia E5 telefonumla ilgili bir kaç soru ve sıkıntımı paylaşacağım. Bu konuda bana yardımcı olursanız çok sevinirim.
- Mail tanımlayamıyorum. Gmail hesabımı tanımlamak istiyorum. Ancak; tanımlamaya devam etmek istediğimde herhangi bir hata vermeden direkt başa dönüyor. Yada ayarlanıyor diyor, hiç birşey olmuyor. Mail tanımlama işlemini nasıl halledebilirim?
- Ovi Store'dan indirdiğim ürünler Uygulamalar/Yüklemeler 'in içine düşüyor. Yüklenen bu uygulamaların hiç birini çalıştıramıyorum. Nasıl çalıştırabilirim ?
- Telefonu aldığımda içinde 2 GB hafıza kartı vardı. Ancak bu kapasitenin 1,5 kadarı dolu gözüküyor. Detayına baktığımda ağırlıklı olarak Diğer Dosyalar adı altında olduğunu görüyorum. Bilgisayara bağladığımda, 1,5 gblık bir kapasitenin dolu olduğunu görmediğim gibi ; bilgisayara hafıza kartındaki dosyaları yedekleyemiyorum. Hafıza kartını biçimlendirsem, önemli uygulamalar falan silinir mi ?

Telefonum değil, haritalar kendi kendine kapanıyor..