Nokia E5 Sorunlarım

Sponsorlu Bağlantılar

gunesmubin

Üye
    Konu Sahibi
Nokia E5 Sorunlarım
Selamlar,

Yeni aldığım Nokia E5 telefonumla ilgili bir kaç soru ve sıkıntımı paylaşacağım. Bu konuda bana yardımcı olursanız çok sevinirim.

• Mail tanımlayamıyorum. Gmail hesabımı tanımlamak istiyorum. Ancak; tanımlamaya devam etmek istediğimde herhangi bir hata vermeden direkt başa dönüyor. Yada ayarlanıyor diyor, hiç birşey olmuyor. Mail tanımlama işlemini nasıl halledebilirim?
  • Ovi Store'dan indirdiğim ürünler Uygulamalar/Yüklemeler 'in içine düşüyor. Yüklenen bu uygulamaların hiç birini çalıştıramıyorum. Nasıl çalıştırabilirim ?
  • Telefonu aldığımda içinde 2 GB hafıza kartı vardı. Ancak bu kapasitenin 1,5 kadarı dolu gözüküyor. Detayına baktığımda ağırlıklı olarak Diğer Dosyalar adı altında olduğunu görüyorum. Bilgisayara bağladığımda, 1,5 gblık bir kapasitenin dolu olduğunu görmediğim gibi ; bilgisayara hafıza kartındaki dosyaları yedekleyemiyorum. Hafıza kartını biçimlendirsem, önemli uygulamalar falan silinir mi ?
Öncelikli olarak; bu 3 konuyu çözmek istiyorum. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler :oke:

tellabs

Üye
Ovi storeden indirdiğim uygulamaları bende çalıştıramadım, mail tanımlaması yaptım sorun yok, hafıza kartınıda biçimlendirdim bir sorun çıkmadı tüm uygulamalar çalıştı.

ahmet oylu

Üye
uygulamaya bnde çözüm bulamadım fakat hafıza kartının dolu olma sebebini buldum pc ye bağla teli ovi den telefondaki haritalara gir türkiye dışındakileri sil açılır hafıza :oke:

benvarya

Üye
biçimlendirme yapma verileri silersin

gurkanium

Üye
Selamlar,

Yeni aldığım Nokia E5 telefonumla ilgili bir kaç soru ve sıkıntımı paylaşacağım. Bu konuda bana yardımcı olursanız çok sevinirim.

• Mail tanımlayamıyorum. Gmail hesabımı tanımlamak istiyorum. Ancak; tanımlamaya devam etmek istediğimde herhangi bir hata vermeden direkt başa dönüyor. Yada ayarlanıyor diyor, hiç birşey olmuyor. Mail tanımlama işlemini nasıl halledebilirim?
  • Ovi Store'dan indirdiğim ürünler Uygulamalar/Yüklemeler 'in içine düşüyor. Yüklenen bu uygulamaların hiç birini çalıştıramıyorum. Nasıl çalıştırabilirim ?
  • Telefonu aldığımda içinde 2 GB hafıza kartı vardı. Ancak bu kapasitenin 1,5 kadarı dolu gözüküyor. Detayına baktığımda ağırlıklı olarak Diğer Dosyalar adı altında olduğunu görüyorum. Bilgisayara bağladığımda, 1,5 gblık bir kapasitenin dolu olduğunu görmediğim gibi ; bilgisayara hafıza kartındaki dosyaları yedekleyemiyorum. Hafıza kartını biçimlendirsem, önemli uygulamalar falan silinir mi ?
Öncelikli olarak; bu 3 konuyu çözmek istiyorum. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler :oke:
Arkadaşım bilmiyorum sorunlarına çözüm buldun mu,eğer bulmadıysan bie E5 kullanıı olarak yardımcı olayım...
1-Telefonu ilk aldığımda aynı şekilde benımde hafıza kartının çoğu dolu görünüyordu,telefoncuya sordum biçimlendirsem bi problem olur mu dedim olmaz dedi.Biçimlendirdim ve hiç bi sorun olmadı.Biçimlendire bilirsin.
2-Mail kurma olayına gelince ben telefonu ilk aldıgımda maili başarılı olarak kura bildim,fakat daha sonra maili sildim tekrar kurmak istedğimde sende olan problemin aynısı bendede oldu.Kendimce şöyle bi yorum getirdim.İlk kurdugumda turkcell den bağlanmıstım ve sorun olmadı.Fakat farkında olmadan turkcellden ınternete bağlanıyorum diye turkcellden ınternet erişimimi iptal ettirdim.Wirelessla bağlandıgın zaman sanırım email i kurmuyor.Çünkü ben wireless la denıyorum bunu.Operatorunden internete bağlanarak denersen belkı çözüm ola bilir.(Bu bilgi benım kendi düşüncem,kesin bi bilgi değildir)
3-Herhangi bi yerden indirdiğin uygulamaları evet direk olarak indirilenler bölümüne attyıor.Bu hepsinde aynı sanırım.Ayrıca evet indirilen uygulamaların bir çoğu uyumlu değil açılmıyor.Bunun için bende nokianın yenı güncel yazılım çıkarmasını beklıyorum,orada bu hatayı düzeltirler diye tahmın edıyorum.
Benimde daha çözemediğim bazı olaylar var bu telefonda,fakat sanırım sitede E5 kullanıcısı fazla yok.
Aklına takılan başşka sorular olursa msn den ulaşa bilirsin.
[email protected]

ahmet oylu

Üye
uygulama sorunu bulundu telefonu ingilizce yapın ve istediğinizi yükleyin şahsen denedin işe yarıo hepsini açtı ...:oke:

nesli8585

Üye
arkadaşlar merhaba e5 ile ilgili ciddi bi sorun yaşıyorum. chat bölümündeki messenger yaho ve talk gibi uygulamaları açamıyorum. özellikle tabiki msni kullanmak istiyorm ama mailimi ve şifremi yazdığımda hata veriyor. hata ile birlikte kod503 diyor. nasıl çözerim biri yardım etsin lütfen:(

ircan

ircan

Üye
E5 hard format nasıl atılır

hhy1987

Üye
Selam arkadaşlar.. Benim telefonumda da haritalar uygulamasını açıldığında telefon kendi kendine kapanıyor.. Sizce neden? Ovi de de telfonumda kayıtlı harita görünmüyor.. İndirmeye çalışıyorum inmiyor da.. Ne yapabilirim sizce?

--------------- Ekleme ---------------

Pardon.. :) Telefonum değil, haritalar kendi kendine kapanıyor..

nemesis09

Üye
ya benim e5'im kendiliğinden kapanıyor ve açılmıyor... 2 3 kere böyle oldu ama sonra kendine geldi ama şimdi hiç açılmıyor ne olur yardımcı olun ya napmam lazım gAranti belgeside yanımda değil ürün numarasından nokia bayileri bakarlar mı ?

dessperadoo

Üye
Öncelikle selamlar usta.. bende şu problem war..ben wlan la nete bağlanmak istiyorum ama nasıl yapacağımı bilemiyorum.daha önce samsung kullandım rahatça bağlanıyordu ama bunda biraz sıkıntı çekiyorum acaba nasıl yapabilirim. İlgilenirsen minnettar olurum.simdiden sağolasın !!

fero66

Üye
arkadaşlar benimde nokia E5 telefonum var benim sorunum telefonda türkcellin yazılımı var galiba açılırken felan türkcelin amblemi çıkıyor internetin yerinede türkcelim yazıyor ve sitesine giriyor ben bu türkcelli nasıl silecem normal nokia özelliklerini kullanmak istiyorum. ha bu arada hattımda avea yani hattın trkcel olduğu için onlar var değil bu sorunumu çözerseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler...

arslanxw

Üye
arkadaşlar yeni siyah e5-00 telefon aldım 3 hafta kadar problem yoktu. Son 4 haftadır beni deli ediyor. Karşıdan ses gelmiyor ama karşıdaki beni duyuyor. Ancak hoparlörü açıca ses geliyor hoparlörü kapatınca ses yine gidiyor. Ancak bu bütün konuşmalarda olmuyor bazen oluyor. Tamirciler aveadandır dediler ancak bu kadar uzun sürmez diye düşünüyorum ve çevremde avea kullananlarda böyle bir problem yok. Yazılım yüklemesinden olabilir mi acaba. Nokia suit 81.004 yazılımı yükledi ancak nokia sitesinde en son yazalımı 71.003 olarak yazılı. bu yazılımı nerden bulup yükleyebilirim. yoksa cihazı garantiye yollayacağım.

Symbianist

Symbianist

Üye
başka hattı dene aynı yaparsa garantiye ver derim. Aslında bunlara bile gerek yok. Hoparlörden geliyor ahizeden gelmiyor demişsin garantilik gibi görünüyor. Eğer flash atmayı biliyorsan onu da deneyebilirsin önce.

cebim

Üye
ben de E5 aldım yarın 2 hafta olacak alalı nimbuzz kullanıyorum tahminimce nimbuzz dan sonra oluyor birden tel kendine reset atıyor kapanıp açılıyor bir sorun yok ama niye böyle bir hata yapıyor çözümü var mı acaba bu hata yüzünden hep *#7370# yaptım yinede nimbuzz dan diye tahmin ettiğim hata ile tel reset atıyor yada başka bir sorun mu oluyor anlamadım 600mhz işlemci dedik tabi bunu bide soğutması var acaba işlemci yoruluyor da mı reset atıyor yoksa yazılımsal mı böyle bir sorunla karşılaşıp ta sorunu çözenler yardımcı olabilir mi acaba

- - - Eklendi - - -

Not ekleyeyim bu sorun sadece bir veya en fazla 2 defa oluyor günlük

AHKE

AHKE

Üye
cebim arkadaş bnde n79 var bende de reset atıoyo aynı dedigin gbi yeni versiyon çıkarmaları lazm herhalde

bayon

Üye
hard format atın ikinizde eğer yine kapanıp açılıyorsa anakartınızla alakali birşeydi

cebim

Üye
tahminim doğru imiş nimbuzz dan dolayı şuan reset atmıyor

s.ozarslan

Üye
hoş telefon güzel telefonda daha düne kadar olan sesi bugün gitti.ne müzik çalardan ses var ne de biri aradığındaki zil sesi..sadece titreşimle uyarı veriyor. bilgisi olan lütfen yardımcı olablr mi lütfen ???

deforze

deforze

Üye
hoş telefon güzel telefonda daha düne kadar olan sesi bugün gitti.ne müzik çalardan ses var ne de biri aradığındaki zil sesi..sadece titreşimle uyarı veriyor. bilgisi olan lütfen yardımcı olablr mi lütfen ???

format atınız telefonunuza

Takipçi Satın Al

Üst Alt