Arkadaşlar e5'te wireless özelliği var.
nokia.com.tr 'den alıntı:
"Bilgi dünyasına erişin, çevrimiçi sosyal topluluklarınızın parçası olun ve fotoğraflar ve video klipler paylaşın hepsi hızlı bir 3G veya Wi-Fi bağlantısı ile mümkün."
Ben e72 kullanıyorum. Bu iki telefon arasında kalmıştım. Öne çıkan iki farkıyla e72'yi seçmiştim: Görüntülü görüşme özelliği ve telefonun görüntüsü. E72 şekil olarak E5'e göre daha iyi bence. Bana göre E72'nin tek eksiği facebook uygulamasının olmayışı. E5 ise sosyal iletişim uygulamaları desteğiyle geliyor bildiğim kadarıyla. Bir de şu olay var nokia uzun zamandır e72 için güncelleme çıkarmıyor, diğer modeller v52 de iken e72 v31'de şu anda. Bir ara v51 sürülmüş ama hatalarından dolayı iptal edilmiş.
Bu iki telefondan birini seçeceksen de oyun açısından oldukça zayıf telefonlar bence. Bunların dışında e72'nin mesajlaşma ve internette gezinme vb özellikleri oldukça iyi.
Bana göre bir de şu olay var symbian işletim sisteminin yazılım desteği olarak oldukça zayıf. Android işletim sistemli telefonlar revaçta. Ben yaptım o hatayı aceleci davrandım telefon alırken. Şu anda yazılım desteği oyunlar uygulamalar hepsinin en iyileri iphone ve androidlerde. Android de uygulamalarının ücretsiz olması sayesinde bir adım önde. Sana tavsiyem androidli bir telefon alman. Bunu bir düşün.