Nokia E5 görüşler ..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
blackeaglexx

blackeaglexx

Üye
    Konu Sahibi
Nokia E5 görüşler ..
Nokia E5 almaya karar verdim avantajları ve dezavantajları nelerdir ? Görüşlerinizi paylaşın lütfen ..

ahmet oylu

Üye
şuanda bnde e5 kullanıcısıyım gayet güzel telefon s60v3 işletim sistemine sahip bu da uygulama ve oyun açısından baya bi geniş kapsamlı olmasını sağlamakta... navigasyona sahip ücretsiz rahat kullanırsın... kamerası iyi 5 mp. fotoğraflar güzel ve çektiğin videoları kaliteli bi şekilde dev ekranda izleyebilirsin sadece otofocus yok kamerada... wifi var çok rahat internette wifi ile hızlı bi şekilde gezinebilirsin... telefon hızlı 250 mb ram var şahsen bütün uygulamaları açıp arkaplana atarak telefonu demedim gayet iyi... telefonun kişiselleştirme özellikleri yüksek istmediğin kadar tema bulabilirsin ve kısayolları düzenleyebilirsin... bn 8 gb hafıza kartı aldım ve sorun yaşamıyorum hafıza açısından sanada eğer teli alırsan iyi bi hafıza kartı almanı tavsiye ederim çünkü bnde 2 gb hafıza kartı vardı ilk aldığımda hafıza çok azalınca videolarda kasma yapıyo biraz boş hafızaya sahip olman gerekiyo... telefonla pc deki gibi internette gezinebilirsin ama sadece youtube dan fln video izleyebilirsin bolt 2.5 yüklersen facebooktaki videolarıda açıyo ... tam olarak internette video izleyebilmek için s60 için flash destekli browser üretmeleri gerek... bn şuanda opera 11.1 kullanmaktayım gayer hızlı... telefonun bataryası iyi uzun süre dayanıyo tabi kullanımada bağlı ama bnce iyi ben ekran ışığını en düşüğü alıyorum ekran net gözüküyo ztn telefon ışık sensörüne sahip ortamın ışık yoğunluğuna göre ekran parlaklığını kendi ayarlıyo bu gayet güzel bir özellik gündüz dışarıda rahat bir şekilde telefonu kullanabilirsin ... ön kamerası yok bn telefonu alırken bunu fazla dikkate almadım ztn görüntülü görüşmeyi fazla kullanmamakta olduğum için görüntülü aramada arka kamerayı kullanıyo yani bnm görüşüme göre makul bi telefon şunu da ekleyim eğer oyun tutkunu ve internette video fln izlemek isterim kesinlikle dersen android s^3 windows mobile ıphone işletim sistemleri olan telefon almayı düşün.. =))

----------Eklendi @ 13:58:57 ---------- Yazıldı @ 13:57:59 ----------

bide şunu ekleyim telefonun tam özelliklerine phonegg den bakabilirsin

blackeaglexx

blackeaglexx

Üye
    Konu Sahibi
eyvallah kardeşim düşünceni böyle güzel anlattığın için çok teşekkürler :) yok ya ben bu telefonu istiyorum :)

nokialover

Üye
Ben kullanıyorum Ram'i çok iyi ayrıca Dünya Çoklu Uygulama Rekoru var bu telefonun bkz: 74 uygulamayı aynı anda hiçbir yavaşlama olmaksızın çalıştırıyor.
Hackleme konusunda problemin olursa ben yardım edebilirim ben hackledim çünkü.
Şuan tek bir problemim var oda bende wifi çalışmıyor. Ama galiba telefonla alakalı değil çünkü başka modemde deneme şansım olmadı. Ama arkadaşımdada var E5 onda takır takır çalışıyo wifi yani sanırım telefonda problem yoktur.

blackeaglexx

blackeaglexx

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler kardeşim :) değerli bilgi paylaşımın için minnettarım.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Kotu değil fakat e6 almak daha mantıklı

nokialover

Üye
Hocam E6 ile E5 arasındaki fiyat farkına bakılacak olursa E5 kat kat F/P oranı olarak daha iyi. Hem E6'nın 320x240 ekranında ne kadar dokunmatikten zevk alıcağımızda meçhul.

blackeaglexx

blackeaglexx

Üye
    Konu Sahibi
teşekkrler değerli yorumlar için dostlar ..

trak51

Üye
arkadaşlar bende e5 kullanıcısıyım navigasyon harita özelliğinin nasıl ücretsiz kullanıldığını bana söyleyecek varmı varsa çok memnun olurum.şimdiden teşekkürler 116 lira telefon faturası ödedim onun yüzüne

mstf_l

mstf_l

Üye
ayarlar konumlamadan interneti kapat

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt