Nokia e3 3D Demo

Sponsorlu Bağlantılar

redhacker55

redhacker55

Üye
    Konu Sahibi
Nokia e3 3D Demo
[yt]nzArEWS_13U[/yt]

NOT:
Destekleyen Modeller N95 , N95 8GB , N82, N93i (Sadece 3D Desteklemesi Gerekli)

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: CV-Aurora, By Y@VUZ, hereklitoz ve 1 kişi daha

> çileke$ <

> çileke$ <

Üye
Teşekkürler...

xkadir61

xkadir61

Üye
n73'e yükledim menüdeki ikona gelip açınca özellik desteklenmiyor diyor. bilginize...

redhacker55

redhacker55

Üye
    Konu Sahibi

Aksahingoz

Üye
N73 3g destekliyor ama 3d teknolojisini desteklemiyor.3d yi yeni nseries sürümleri destekliyor.

xkadir61

xkadir61

Üye
aldıracaklar bana bir n95 artık yaw.

asx5

Üye
arkadaslar bu oyun değil ben yükledim sadece oyunmudur nedir bir şeyin tanıtımını yapıyor youtubedeki izlediğiniz videodan baska birşey göremezsiniz benden demesi

nemesisdal

nemesisdal

Üye
merak ettim ama n73 kullanıyorum :(

burak1000

burak1000

Üye
olsun eline sağlık

mami24

mami24

Üye
tesekkürler

rapman

rapman

Üye
önizleme olmadığı için ne olduğu anlaşılmıyor :S

ankaalper

ankaalper

Üye
Teşekkürler

osmanayman

osmanayman

Üye
Ne olduğunu söyleyeyim. SPMark gibi bi şey. Oyundan ziyade telefonun 3D performansını analiz ediyor. Açınca bi robot çıkıyor ve kendisine doğru gelen makineleri kılıcıya, tekmesiyle alt ediyor. Ardından siz de filmi ileri geri sarar gibi kullanıyorsunuz.

5-Duraklat/Devam
4-Geri sar
6-İleri sar
9-Menüye geçiş
2-FPS değerlerini gösterme

vs vs

Açınca çok heyecenlanmıştım. Manyak grafikli bi oyun dedim. Fakat malesef. Yine de teşekkürler...

okankoc

okankoc

Üye
kardes n73te nasıl calısmaz 3d var bilmeden bişey koymayın lütfen:nono:

osmanayman

osmanayman

Üye
N73 3D destekler fakat 3D Grafik hızlandırıcı (3D Graphics HW Accelerator) özelliği yoktur ve işlemcisi 220 Mhz'dir. Mesela N95'te dediğim özellik vardır ve işlemcisi 330 Mhz'dir. Belki de dediğim sebeplerden dolayı çalışmıyordur. Çünkü N93'ümde 3D hızlandırıcı olduğu halde bazı oyunları çalıştırmıyordu fakat N95'imde çalışıyor. Anlayacağınız Nokia birinde bi şeyler kısıp sonradan çıkardığı telefonlara yamıyor... Zaten öyle işe yarar birşey de değil eklentideki dosya... (Emeğe saygı tabii) Selametle...

By Y@VUZ

By Y@VUZ

Üye
Teşekkürler

Takipçi Satın Al

Üst Alt