Haber Nokia E1 akıllı tasarım

Sponsorlu Bağlantılar

Emre

Üye
    Konu Sahibi
kendi ekran teknolojimizi kullanırız olur biter sıkıntı yok :cigara:

Marco Laren

Marco Laren

Üye
Nokia tutmaz bundan sonra

TheLastRevolution

TheLastRevolution

Üye
Tabiki gelecek ay piyasada

Emre

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar gerçek mi bu haberler Nokia E1 android olarak çıkarırmı? İhtimaller nelerdir.?
Bu sene ilk akıllı telefonunu tanıtacak ama Tasarım henüz ne olacağını bilmiyorum. En azından ben bilmiyorum. Ben Axel Meyer değilim ;)

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
Düşük donımla başlarsa yine nokia kendi bacağına sıkar düşük donımla gelecekse hiç girmesin bu işe consept iyi bu arada :hmmm

• Beğen
Tepkiler: ___kaptan___
___kaptan___

___kaptan___

Üye
Düşük donımla başlarsa yine nokia kendi bacağına sıkar düşük donımla gelecekse hiç girmesin bu işe consept iyi bu arada :hmmm
Aynen katılıyorum eğer bu sefer Nokia kararlı ise orta veya yüksek segmente hitap eden cihaz veya cihazlar ile gelmeli, tasarımın herşey olmadığını idrak etmeli ve donanıma da önem vermelidir :oke:

• Beğen
Tepkiler: TheLastWarrior
MAERKEK

MAERKEK

Moderator
Tasarım ve yüksek donanımı bir arada tutmalı

• Beğen

Emre

Üye
    Konu Sahibi
Tasarım'dan çok yazılıma verilen değer önemli yoksa barınamazlar.

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Şapkadan tavşan çıkmaz. Nokia her zamanki gibi gene düşük donanım yüksek fiyat politikası ile başlar. F/p canavarı bir telefonu için 1-2 sene beklersiniz. (Gönlümde ki işletim sistemi sailfish jolla )

Dip not : Zamanında androide sağlam giydiren Nokia android işletim sistemini kullandığı anda benim gözüm de tarihin derin çöplüklerine gider. Bu kadar net

Emre

Üye
    Konu Sahibi
Android'e giydiren microsoft'un ajanı elop değil miydi ?
Zaten amacına ulaşmış 7 milyar gibi komik bir rakama Nokia'nın telefon bölümünü microsoft'a satırmıştır.

MAERKEK

MAERKEK

Moderator
Tabi kendi sistemi ve arayüzü ile çıkması lazım senelerdir sen symbian ve java ile işi götür şimdi android yapıyorum de olmadı işte. Bu millete android gibi detayları güzel (resim , ekran , programlar) java gibi interneti az tüketen , şarjı çok giden telefon yap. Fantastik tasarımlar da olabilir mesela telefonun ekranının iki yanına vu meter(sarı yeşil kırmızı ses ışığı). Tamamen değiştirebilen tema

• Beğen
savaza

savaza

Üye
geri dön artık ne olur nokiaaaa

Takipçi Satın Al

Üst Alt