Nokia Dokunmatik Ekran Fanlarını Üzecek

Sponsorlu Bağlantılar

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
    Konu Sahibi

Mobile World Congress fuarında hissedilen eksiklik: Nokia'nın dokunmatik cep telefonları.

N96 ve diğer cep telefonlarına rağmen cep telefonu fuarında bir şey eksikti: Geçen senenin sonunda duyurulan, iPhone rakibi dokunmatik ekranlı cep telefonu.

Nokia yazılım ve servis başkan yardımcısı Niklas Savander, gazetecilerin soruları üzerine dokunmatik ekranlı cep telefonlarının 2008'in ikinci yarısında geleceğini söyledi.

Niklas Savander şöyle devam etti: "Dokunmatik ürünler gelecek, ama biz sadece birkaç numara tanıtmak istemiyoruz". Apple'a son derece açık bir gönderme… Hatta Nokia şefi Olli Pekka "Biz diğer üreticiler gibi sadece bir cihaz geliştirme çabasında değiliz" dedi. Nokia'nın dokunmatik cep telefonlarında da, komple bir ürün paleti sergilemek istediği biliniyor.

Savander, Nokia telefonlarda çalışabilen 5000'in üzerinde Series 60 programı olduğuna dikkat çekti. Pazar lideri, dokunmatik modellerin de aynı konforu sunmasını garanti altına almaya çalışıyor.

neslein

neslein

Üye
bilgi için tesekkürler

CASHPISKO

CASHPISKO

Üye
saoL KarDeş ßu ßiLqiLer için ...

Melek006

Melek006

Üye
teşekkürler..

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
    Konu Sahibi
Eyvallah Sizlerde Saolun Arkadaşlar :good:
Ayrıca Dokunmatik Ekran Hiç Cazip Gelmiyor Bana Ama Fanları Bile Var :islik

technonur

technonur

Üye
bu açıklamamın daha türkçesi bizim anlayacağımız şekilde yani
"hele bi elimizde kalan ürünleri satalım bitsin sonra dokunmatiğe geçeriz onlardada birine kamera öbürüne mp3 player falan koymayız çok satarız" nokianın bu huyunu hiç sevmiyorum 4/4lük diyebileceğimiz telefonu yok nedense

bora006

bora006

Üye
özellikle bu stratejiyi uyguluyorlar zaten benide gıcık eden bu ya

leiche

leiche

Emekli Yönetici
paylasım için saol

schumici

schumici

Üye
paylaşım için sağol birader