Nokia' dan Samsung'a Kamyon Göndermesi..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Nokia' dan Samsung'a Kamyon Göndermesi..
Hatırladığınız gibi dün bir çok sitede hatta gazetede Samsung un 1 milyar dolarlık tazminatı 5 cent şeklinde Apple a ödediği yazılıp çizilmişti,bugün Nokia bu asparagas habere bir gönderme yaparak Windows Phone sektöründe de rakibi olan ve kendisinden sektör birinciliğini alan Samsung a bir gönderme yaptı,zekice olduğu söylenebilir :)

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Ahahah az önce gördüm tam ben yazacaktım benzer bi haberi sen daha hızlı davranmışsın :kıskıs:

:tşk:

esokmen

esokmen

Üye
Hatırladığınız gibi dün bir çok sitede hatta gazetede Samsung un 1 milyar dolarlık tazminatı 5 cent şeklinde Apple a ödediği yazılıp çizilmişti,bugün Nokia bu asparagas habere bir gönderme yaparak Windows Phone sektöründe de rakibi olan ve kendisinden sektör birinciliğini alan Samsung a bir gönderme yaptı,zekice olduğu söylenebilir :)

guzel ama sahte gibi

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
daha demin görmüştüm ama ne olduğunu anlamamıştım :ehe teşekkürler açıklama için :)

ByKatre

ByKatre

Üye
Anlamadım :s

El-CD

El-CD

Üye
of of of :D

doctorrr

doctorrr

Üye
:ah

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
benim lumia900 bir kamyon para mi ediyor şimdi:kıskıs:

• Beğen
Tepkiler: kullanıcıadları
MrExpert

MrExpert

Üye
Evet iyi düşünülmüş... İnce bir espiri...

• Beğen
msy2017

msy2017

Üye
zekice!

• Beğen
CasuS_87

CasuS_87

Üye
:kop2:

- - - Eklendi - - -

:kop2:

Polymath

Polymath

Üye
Nokia'nın şuan samsunga laf atacak durumda değil. Kendi durumlarına baksınlar. Ben nokia 603 aldım paramı çöpe attım. Telefonda yaşadığım sorunları yazsam buraya yol olur maxicepe.

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Nokia'nın şuan samsunga laf atacak durumda değil. Kendi durumlarına baksınlar. Ben nokia 603 aldım paramı çöpe attım. Telefonda yaşadığım sorunları yazsam buraya yol olur maxicepe.

Aynı fiyata Galaxy Ace ya da Gio alsaydın memnun olurdun emin ol :kotu:

• Beğen
Tepkiler: bountykiller
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt