enterneoll
Üye
paranızı ya sokağa atın ya da güzel telefona yatırın demek istemiş![]()
haklısın samsung'a devam paramı çöpe atmiyim

paranızı ya sokağa atın ya da güzel telefona yatırın demek istemiş![]()

Aynı fiyata Galaxy Ace ya da Gio alsaydın memnun olurdun emin ol![]()
samsungun galaxy serisinin muhteşem satması zaten bunlar baya bir rahatsız ediyo. Samsungun ve nokianın aynı fiyat telefonlarına baktım. yeni çıkan acede 454yorum var. 603de 21 yorum. alt segmetinde kimin elinde olduğu açıkça ortada.nokia alt segmentte iyi tartışmaya gerek yokama yeni cihazlarla htc ve samsung bunu kırmaya çalışıyor bakalım
Aynı fiyata Galaxy Ace ya da Gio alsaydın memnun olurdun emin ol![]()
Bu gerçeği göremeyenlere çok güzel açıklamışsın kardeşim. Nokianın wp telefonları tutsa bile artık yeni nesil denilen bir kavram var. nokia kullanıcıları dede oldu. face,inci gibi sitelerde nokia kullanıcıları capslerle alay konusu olmakta
Böyle olacağını bilseydim aynı fiyata değil 1 2 ay daha bekler sabır eder neo v filan alırdım.
Nokia 603 aldım ilk 1 ay 2. günde garantiye gitti telefon. Herneyse geldi. Şimdide Telefonun en önemli özelliği olan Gps yi sorunları yüzünden kullanamıyorum.Forumda bir çok kişi bu konudan müzdarip. Oyun yok uygulama yok bari Gps sağlam çalışsın. Sybmianlı telefonları şuanda dışladılar resmen. Diyeceksniz güncelleme geliyor. Söz verdiği güncellemeler gelecekti zaten. Onlarda gelmeseydi zaten kimse daha nokia almazdı.
Ayrıca oyun uygulama olsaydı bu telefonlarda 603 fiyatı en aşağı 1000 tl den aşağı olmadı. Unutmayın şimdiye kadar en pahalı telefonları hep nokia üretti. Bu durum değişti.
Konu bu değil. ASLında konu şuan samsung nokianın çok üstünde bir yerde şuan piyasada. SAmsunga laf atacak durumda değil. Apple nın yalakası olacağına çözüm arasın.
samsungun galaxy serisinin muhteşem satması zaten bunlar baya bir rahatsız ediyo. Samsungun ve nokianın aynı fiyat telefonlarına baktım. yeni çıkan acede 454yorum var. 603de 21 yorum. alt segmetinde kimin elinde olduğu açıkça ortada.
bak kardeşim iyi veya değil ikisinide tam bilmiyorum. burda satışlardan bahsediyoruz. 603 tasarım olarak samsungların yanında vasat kalıyogüzel kardeşim kusura bakma ama yorumla iş bitmiyor. Ve de Ace kesinlikle 603'den iyi bir cihaz değil.
bak kardeşim iyi veya değil ikisinide tam bilmiyorum. burda satışlardan bahsediyoruz. 603 tasarım olarak samsungların yanında vasat kalıyo
bak kardeşim iyi veya değil ikisinide tam bilmiyorum. burda satışlardan bahsediyoruz. 603 tasarım olarak samsungların yanında vasat kalıyo

603 symbian kardeşim biri android saçmalama. androidin ölüsü symbiandan iyidir. hd oyunları var allahtan 603ün androidin en vasat oyunundan daha vasat kalitedeTasarım zevk meselesidir ona bişey diyemem. Bilinçli kullanıcı sayısı malum zaten günümüzde. İyi bir araştır ace mı iyi 603 mü görürsün![]()
orda hakılısın kardeşim. ace s2 ve 4s kırması birşey. Ama s3ün herhangi bir telefonlar benzerliği yok. o özel o kral o reyis
ahahahahahaaa normal değil mi Apple tasarımları onlar çünkü![]()

603 symbian kardeşim biri android saçmalama. androidin ölüsü symbiandan iyidir. hd oyunları var allahtan 603ün androidin en vasat oyunundan daha vasat kalitede
Bugün gün boyu kentparktaydım ordaki bütün telefonları inceledim. Model değişikliği var İ diye bir model gelmiş üstünde 832 faster filan birşeyler yazıyodu. Menü geçişleri filan gayet iyiydi atma şimdi. O birkaç düzgün çalışan oyunun görüntü kalitesi mükemmel gerçekten eminim buna. hiç 603 veya ace gördün mü acaba? git biraz incele 2 telefonunda başarısı pek beni ilgilendirmiyo ama. Mediamarkta özel samsung standı var ortada orada w,ace sürekli satılırken 603 orda melül melül duruyodu. Ekranda o yeşil robotun durması birçok kullanıcının satın alma sebebi
Daha önce hiç ace kullandın mı ? menüde kasan telefon HD oyunları açana kadar canın çıkıyor...Azda olsa düzgün çalışan oyun çok ama dona dona çalışan oyundan kat kat iyidir.Hadi başka modeller için neysede 603'ün fiyatındaki Ace gibi basiretsiz modelleride güzel, üstün telefon yaptınızya helal olsun...
Paranızı Boşa Vermeyin DiyorKamyon kadar para tm da kamyon kadar telefon ne alaka![]()

Bugün gün boyu kentparktaydım ordaki bütün telefonları inceledim. Model değişikliği var İ diye bir model gelmiş üstünde 832 faster filan birşeyler yazıyodu. Menü geçişleri filan gayet iyiydi atma şimdi. O birkaç düzgün çalışan oyunun görüntü kalitesi mükemmel gerçekten eminim buna. hiç 603 veya ace gördün mü acaba? git biraz incele 2 telefonunda başarısı pek beni ilgilendirmiyo ama. Mediamarkta özel samsung standı var ortada orada w,ace sürekli satılırken 603 orda melül melül duruyodu. Ekranda o yeşil robotun durması birçok kullanıcının satın alma sebebi
Paranızı Boşa Vermeyin Diyor![]()