NOKİA 'dan Geleceğin Telefon Modeli

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[alikan]

[alikan]

Üye
    Konu Sahibi
NOKİA 'dan Geleceğin Telefon Modeli
Nokia Ülkemizde yeni gösterime giren Real Steel isimli sinema filminde az çok gelecekteki telefon modelleri hakkında düşüncelerini yansıttığını tahmin ettiğim bir telefonunu kullandı. Gözden kaçırmayan arkadaşlar olmuştur ancak filmi izlemeyen ve dikkat etmeyen arkadaşlar için paylaşıyorum. Tron filminde de N8 i kullanmışlardı. Fragmanın 15. saniyesinde telefona dikkat edebilirsiniz. Ekran görüntüsü tarafımca editlenmiştir.

<strong>[video=youtube;T75j9CoBVzE]http://www.youtube.com/watch?v=T75j9CoBVzE&amp;feature=relmfu[/video]

polluxea♪

polluxea♪

Üye
mmmm....:hmmm &#8203;olabilir tabii..bekleyip görcez

mcnpl4

mcnpl4

Üye
o nasıl. Bişey öyle :hmmm

esatgelmedi

Üye
daha önce böyle bir konu açılmıştı. fragmanında belli oluyordu zaten. yine de sağol.

efendisiz85

Üye
Değişik bişe bizi bozar :))))

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
tasarım çok kötü :D

Lenneth

Üye
Nokia önce bir çağı yakalasında ondan sonra geleceğin telefon modellerini düşünsün.

• Beğen
Tepkiler: karakartal_omar ve |SEÇKiN|
PriZm

PriZm

Üye
tasarim yerlerde surunuyor:D

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
N8 den farkı yok :D

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Evet tasarım :naughty:

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
Bune lan böyle herkes bunu kullanmış? :hmmm :hmmm :hmmm :hmmm :hmmm

mcnpl4

mcnpl4

Üye
:ehe ben de ayni seyi dusunuyorum.. Tasarim. Neyse de saglam. Olsa bari. Gecen Tel elimden dustu metalik cerceve yamuldu kapak. Mapak dagaldi etrafa

mcnpl4

mcnpl4

Üye
bu telefonun ozelligi ne seffaf mi ne Bişey e benzetemedim:)

seribro

seribro

Üye
klasik nokıa karşıtlığı büyük ihtimal ilk telefonunuz nokıadır.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
:nono: n8'in tasarımını seviyorum ama bu çok kötü :)

Sence Nokianın bundan sonraki tüm telefonları N8 görünümünde olursa nasıl bir ilerleme kaydeder? Senin için herşey N8 ise diyecek sözüm yok :D Ben N8 iz tasarımınıda çok beğeniyorum ama 5230 un tasarımıda güzel, videodaki telefon 5230 a benzeseydi ne derdin acaba :)

klasik nokıa karşıtlığı büyük ihtimal ilk telefonunuz nokıadır.

Bana da diyorsan; ilk değil, şuanki telefonumda Nokia ve Nokia karşıtı değilim. Fiyatının karşılığını veren her telefon benim için değerlidir. Nokia 5230'u nasıl aldığımı öğrenmek istiyorsan bu adrese gir ve yazdıklarımı oku: http://www.maxicep.com/cep-telefonlari-genel/nokia-5230-fan-club-421277.html

PriZm

PriZm

Üye
N8'in tasarımının sizin çakma iphone 3gs'lerinizden iyi olduğu kesin. ;) En azından ÖZGÜN bir tasarımı var.
allah rızası icin neresi benziyor?arkadasımda iphone var "sendemi ipon aldın" diyor bana. benzeyen tek yeri cercevesi baska tarafi yok.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Sence Nokianın bundan sonraki tüm telefonları N8 görünümünde olursa nasıl bir ilerleme kaydeder? Senin için herşey N8 ise diyecek sözüm yok :D Ben N8 iz tasarımınıda çok beğeniyorum ama 5230 un tasarımıda güzel, videodaki telefon 5230 a benzeseydi ne derdin acaba :)Bana da diyorsan; ilk değil, şuanki telefonumda Nokia ve Nokia karşıtı değilim. Fiyatının karşılığını veren her telefon benim için değerlidir. Nokia 5230'u nasıl aldığımı öğrenmek istiyorsan bu adrese gir ve yazdıklarımı oku: http://www.maxicep.com/cep-telefonlari-genel/nokia-5230-fan-club-421277.html
sadece n8'in tasarımını beğendiğimi belirttim. Sakin :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt