NOKİA 'dan Geleceğin Telefon Modeli

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Jomolocco

Jomolocco

Üye
tum uygulamalar iostan portlandıgı bır gercek olan tum uygulamaların önce iosa cıktgını anlamayacak kadar kafası dar olanlar android marketteki uygulamaların cogunu yer imi oldugunu anlamaynlar symbianın belle ile kurtulamaycagı anlamayan insanlar...Bırakın sunları 2 milyon tzne önsiparis alan ve herkesin istedigi bir telefona parası olmadıgı iğcin alamayan ve hemen camur atan insnlarbıktım artık ileriyi görun bıraz bu kadarmı zor bunu ypmak.Su c6-01 e bile 600 lira bayılmk salklı olur.Ben yaptım ama rn kısa surede satıyorum mesaj yazmak iskence internete girmek iskence uygulama yok siz daha neyi savunuyorsunuz anlayamıyorum.2 guncelleme geliyor yarabbi sukur diyorsunuz .Bumu akıllı telfon olayı rezalet baska bisi degil.

• Beğen
Tepkiler: ~N.A.W.Y~

Quaresma53

Quaresma53

Üye
Seninle tartışmaya değmez asıl, buraya gelip ahkam kesiyorsun yüksek işlemci ve ramleri olmasa 5 para etmeyecek yazılımınla. Uygulamanın da daha cok olamayacağı açık, hepsinin iostan portlandığı gerçeği ortadayken. Kapalı sistem daha güvenli bir uygulama yapma ortamı oluşturduğu için geliştiriciler oraya yönelir. Azıcık bişeyleri öğren sonra gel ahkam kes f android efendi. Symbia'nın da belle ile mazide kalmadığı çok açık, egonu git başka yerde tatmin et!
cok dogru dostum.

Lenneth

Üye
bir daha bak bakalım? :zuhaha: zeki arkadaşım, o senin dediğin uygulama indirme sayısı. :zuhaha: 50 tane android modeliyle bi modele anca kafa tutarsınız siz androidlerinizle :zuhaha: şu anda androidde 315 000 uygulama var (yarısı internet yer imi :kop: çoğu çöp uygulama :kop: ) ios'ta ise 456 000 uygulama var hepsi de UYGULAMA. :zuhaha:

Symbian'da 50 bin tane uygulama var hepsi uygulama olsa (tabi ovi store'un yer imi dışında başka bir şey içermediği gerçeğinin yanında nasıl bir sallama oldu artık tanrı bilir) , Android markettekilerin yarısı yer imi olsa ediyor yine 157 bin civarı uygulama.. :ehe (Yarısı yer imi diye kim salladı bilmiyorum ama bence yetersiz, tamamı yer imi dese anca symbian'ı öne geçirebilir :zuhaha:)

Ayrıca belirteyim N8 telefonu ilk aldığımda ovi store'a facebook yazmıştım, indirdiğim 3 uygulamada touch.facebook'u açıyordu.. Yer imi yer imi diyenler kendi store'larıyla android marketi bir sanıyor sanırım :ehe

Birde Android oyunlarının hepsi iOs'tan port diyor, sanki Symbian'ınkiler uzaydan falan geliyor :zuhaha:

• Beğen
Tepkiler: ~N.A.W.Y~
PriZm

PriZm

Üye
androidle ilgili ne kadar bilgim varsa. Hepsini bu bolumden öğrendim :) saolun fandrolar:ehe
no prob.:D----------Eklendi @ 14:19:01 ---------- Yazıldı @ 14:11:09 ----------
Seninle tartışmaya değmez asıl, buraya gelip ahkam kesiyorsun yüksek işlemci ve ramleri olmasa 5 para etmeyecek yazılımınla. Uygulamanın da daha cok olamayacağı açık, hepsinin iostan portlandığı gerçeği ortadayken. Kapalı sistem daha güvenli bir uygulama yapma ortamı oluşturduğu için geliştiriciler oraya yönelir. Azıcık bişeyleri öğren sonra gel ahkam kes f android efendi. Symbia'nın da belle ile mazide kalmadığı çok açık, egonu git başka yerde tatmin et!
symbian hakkinda veya uygulamalar konusunda bilgim olmasaydi boyle bir konu olmazdi.
maxicep.com/s60v5-cfw-modifiye-fw-bolumu/symbian-3-turbo-v6-2-c6v40-v52-hizli-stabil-sorunsuz-10-09-2011-by-undertaker-441623.html
gosterim ve tesekkur sayisina bak.

buda sana alinti yaptigim son mesajim.

Birde Android oyunlarının hepsi iOs'tan port diyor, sanki Symbian'ınkiler uzaydan falan geliyor :zuhaha:
:D :zuhaha: koptum:D

SilentOne

SilentOne

Üye
ona bnde koptum yha

pRime.

pRime.

Üye
no prob.:D----------Eklendi @ 14:19:01 ---------- Yazıldı @ 14:11:09 ---------- symbian hakkinda veya uygulamalar konusunda bilgim olmasaydi boyle bir konu olmazdi.
maxicep.com/s60v5-cfw-modifiye-fw-bolumu/symbian-3-turbo-v6-2-c6v40-v52-hizli-stabil-sorunsuz-10-09-2011-by-undertaker-441623.html
gosterim ve tesekkur sayisina bak.
Cevap verme zaten GİDİN KENDİ BÖLÜMÜNÜZE sizden çok ben android bölümünde zaman geçiriyorum konuları okuyarak, millet şu sorunum var demiş bişeyin haberini yapmış bir Allah'ın kulu konuya mesaj yazmamış Android Genel & Destek şu bölüme girin bir bakın ya kaç tane konu var hepsinde ya 1-2 cevap var ya da hiç cevap yok size fandroid diyoruz da boşuna konuşmuyoruz tek yaptığınız kendi bölümünüz dışında her yerde boş boş mesaj kasmak!!! cep telefonları genele giriyorum orda yazan adamlar en büyük androidci ama gel gör ki android bölümünde yazdığı mesaj 5'i geçmemiş.
Al bakalım burdaki beğeni sayısını, yazılan mesaj sayısını bünyen kaldırabilecek mi? :oke: gelmiş bana symbian konularıyla hava atmaya çalışıyor :zuhaha:
http://www.maxicep.com/symbian-s60v...kaliteli-s60v3-sis-hd-oyun-arsivi-368647.html

Burak

Üye
tasarım iyi degil

[alikan]

[alikan]

Üye
    Konu Sahibi

tasarım diye bişeey yok ortada zaten çerçeve içine ekran yerleştirilmiş :ehe

Dünyada ki tüm telefonlara tasarım olarak bi çerçeve içine ekran yerleştirmezler mi.? Zaten..!!

pRime.

pRime.

Üye
hayır, demek istediğim telefona bile benzemiyor. geleceğin telefonu ancak böyle bir şey olur:
[video=youtube;tGt3bAG1kZk]http://www.youtube.com/watch?v=tGt3bAG1kZk&feature=player_embedded[/video]

----------Eklendi @ 11:34:56 ---------- Yazıldı @ 11:34:04 ----------

ilk defa tam anlamıyla çalışabilen esnek amoled ekranlı bir telefon. adı nokia kinetic.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Tamam iyi güzel...de geleceğin telefonlarını yaparken şimdiki telefonları da biraz olsun geleceğe dönük yapsa ya.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt